Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :) (https://forum.4tuning.ro/85-arad/7340-fetele-arad-masina.html)

BULLETTT 03-09-07 19:32

Re: FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :)

Nu conteaza care a facut o masina mai buna,conteaza ca au acceptat provocarea si au facut cum au stiut ele mai bine.
Credeam ca accepta si blonda provocarea,dar m-am inselat

tristan 04-09-07 22:16

pai numai 2 fete au acceptat provocarea... restul cam slab la domeniul auto.

Ayria 12-09-07 10:40

Quote:

Originally Posted by tristan (Post 1081692)
pai numai 2 fete au acceptat provocarea... restul cam slab la domeniul auto.

sau restul pur si simplu nu au avut timp de concurs.sau chef.nimeni nu a fost obligat sa participe oricum.

tristan 12-09-07 15:16

intradevar... :lol:

oldschool_boy 12-09-07 22:34

Quote:

Originally Posted by Ayria (Post 1095457)
sau restul pur si simplu nu au avut timp de concurs.sau chef.nimeni nu a fost obligat sa participe oricum.

sincer,as fi preferat un raspuns gen: "vw beetle roz,tapiterie alba,jante cromate" celui dat de tine.nu vad rostul prezentei pe un forum doar de dragul de a pune un vot pentru cineva sau fiind-ca e la moda.
oare am detectat si un pic de ironie aici?...e ca si cum am intra pe un forum gen de 3 ori femeie si am vorbi de masini,daca ma intelegi...a fost doar o...doamnelor de toate culorile,convingerile si greutatile:superioritatea (in orice domeniu) se demonstreaza.punct.

morghen 12-09-07 23:12

Quote:

Originally Posted by oldschool_boy (Post 1096843)
nu vad rostul prezentei pe un forum doar de dragul de a pune un vot pentru cineva sau fiind-ca e la moda.
oare am detectat si un pic de ironie aici?...e ca si cum am intra pe un forum gen de 3 ori femeie si am vorbi de masini,daca ma intelegi...a fost doar o...doamnelor de toate culorile,convingerile si greutatile:superioritatea (in orice domeniu) se demonstreaza.punct.

he's got a point there :)

Dari 13-09-07 15:10

Quote:

sincer,as fi preferat un raspuns gen: "vw beetle roz,tapiterie alba,jante cromate" celui dat de tine.nu vad rostul prezentei pe un forum doar de dragul de a pune un vot pentru cineva sau fiind-ca e la moda.

Nenea...:wave: yuhu!!!
Nu inteleg dc a trebuit tu sa pui "punct".
Fata si-a exprimat parerea, a fost decizia ei de a nu participa la acel "joc" si doar pt ca nu a participat, nu inseamna ca nu mai are voie sa scrie pe acest forum, sau pe acest topic, care ne este dedicat.
Pana una alta, topicul este " FETELE DIN ARAD CU SAU FARA MASINA :) " si nu " FETELE DIN ARAD, MECANICE AUTO DESAVARSITE " sau asa ceva :-P
Eu cred ca asa cum altele au putut participa, asa ar fi putut participa si ea.
Faptul ca intra pe un site dedicat masinilor si nu pe acasa.ro, e deasemenea decizia ei...ca doar It's a free country.

Ayria 13-09-07 15:54

Quote:

auzi...asta e atac la persoana,dar nu ma supar.esti tu,mr."OLDSCHOOL" mai la moda decat mine stai linisitit,din moment ca te iei asa de mine fara rost.asta E LA MODA aici pe forum....sa ne certam si sa ne judecam unii pe altii,si asta de multe ori fara sa ne cunoastem macar.o alta moda pe forum e lauda de sine si impresia de superioritate,care ii mai tare si mai destept si vesnicele certuri.
sfatul meu : incearca sa fi pe bune <<oldschool>> ;)

buba 13-09-07 16:18

Mai sunt si fete care se pricep .....nice very nice ,... poate te vedem Dari intr-o zi in ceva competitii automobilistice .... :)

oldschool_boy 13-09-07 18:49

imi cer scuze EU pentru ironie.mi-sa parut doar ca detectez un pic de ironie in raspuns.atit.scz again daca am sarit calul.nu,nu am avut intentia de a declansa o cearta.

morghen 13-09-07 23:57

cand citesc forumu asta...nici nu stiu ce plm citesc defapt...unii ataca...altzii se ofenseaza...contraataca....altzii se retrag....plm...groaznic...un fel de "biza"...unii scriu ceva shi altzii incearca sa gaseasca ceva prin care au fost ranitzi/ofensatzi/batjocoritzi/umilitzi de ce au scris ceilaltzi. :o

ce e shi mai groaznic e ca nu am altceva de citit :lol:

BULLETTT 14-09-07 09:14

Strange....nemtoaica nu mai da pe forum....

Evoluti0n 14-09-07 11:01

Quote:

Originally Posted by BULLETTT (Post 1099304)
Strange....nemtoaica nu mai da pe forum....

o fi pe drum spre ro :twisted:

Ayria 14-09-07 13:05

sau am speriat-o noi :lol:

morghen 15-09-07 12:43

1 Attachment(s)
hmm...ce chestie :lol:

All times are GMT +2. The time now is 22:03.

- Copyright 2026 4Tuning