![]() |
Re: Ghetto Tuning
3 Attachment(s)
bad boy look pentru e39 cat costa?
|
4 Attachment(s)
Darius DMS ti-am raspuns
suport 3 ceasuri skoda fabia. |
Fie ca Lumina Sfântă a mari sărbători să vă călăuzească paşii, să vă aducă sănătate şi fericire care sa dăinuie veşnic în preajma voastră !
Sărbători pline de lumină şi căldură ! Va doresc un Paste fericit si binecuvantat alaturi de cei dragi ! HRISTOS A INVIAT !! Street Zone CLUB Xel'Naga |
inca nu a inviat nene cosmine! azi e vinerea mare!!!!in care Iisus a patimit cel mai mult! ! !
|
probabil ca pleaca prematur in vacanta, si vroia sa fie sigur ca transmite tot de pe acum..
cosmine mersi la fel, sa ne auzim cu bine dupa sarbatori. |
Prematur plec si eu, iti doresc sarbatori fericite si tot binele din lume! dar cu inviatu' mai am inca 40 de zile dupa paste:D
|
14 Attachment(s)
mersi blondule, toate bune si tie!
si o lucrare destul de ampla care a avut loc la ghetto tuning nu cu mult timp in urma, dar nu am putut s-o prezint pana la 4tuning days. capota + haion golf 4, probabil multi stiti masina... enjoy |
4 Attachment(s)
aripi spate cielo editia 2
|
Salut! Am montat un intercooler mai mare si a ramas mica bara :) Se poate modifica cea originala? Masina este un Opel Astra coupe. mersi
|
salut
da, cred ca putem face ceva... da-mi add sa discutam: [email protected] |
da-mi un pm cu un pret cu modelul asta de prelungire la capota.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...5&d=1240007329
tks... bafta! |
6 Attachment(s)
cristianodlg ai pm
stalpul de fabia in forma finala, vopsit si montat pe masina. |
5 Attachment(s)
portbagaj logan clean + eleron Pilot modificat 23.9%
|
salut!un portbagaj clean pentru un opel astra g in 3 usi si o prelungire spoiler fata cam cat m-ar duce? prelungirea e ceva de genul asta: http://www.postimage.org/image.php?v=Pq2ed3SA mersi anticipat
|
3 Attachment(s)
reedman ti-am raspuns.
cateva lucrari mai din urma, vopsite. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:59. |
- Copyright 2026 4Tuning