![]() |
Re: My KYS !!
Cand o bagi la vopsit? :) Sau astepti bara de MCV, si le vopsesti deodata? :)
|
bara este luata :) ! astept sa termin de finalizat bad boy -ul apoi o bag la vopsit ! ptr bara..vopseaua o sa mai astepte ca nu-s fonduri.. !
|
4 Attachment(s)
asa e cand bei cola..nu mai poti dormi si incepi sa te faci folositor. :) Am schimbat bara fata...
|
are emblema :lol: nu ne place :lol: (stim ca va disparea) :)
|
Quote:
|
rares nu mai da ma din casa...vrei sa stici surpriza...bv cosmine masina ta arata din ce in ce mai bine...abi astept s-o vad finalizata..ca sa ma apuc si eu de a mea:p
|
1 Attachment(s)
hai sa-l dau de gol... prelungire capota rev.2
|
Quote:
Masina arata asa cum stiu...superba:D sa o vedem finisata si vopsita:) Bafta KIS! |
5 Attachment(s)
marca inregistrata- asa se face :)
Mersi ptr poze Mihai si ptr realizare!mai completez si eu : Mersi Danut ! |
e un badboy bad rau :) a iesit frumos. Arata mult mai bine, nu mai are ciocu ala ascutit. :)
|
daca e munca lui dc sa nu puna ? si atat timp cat propietarul nu are nimic de obiectat va rog sa fiti on topic . bv domnu daa ai nevoie de ajutor sa ne anunti ca bem si noi o cola cu tine.
|
1 Attachment(s)
Era mai interesant ceva gen ...
|
Parerea mea e ca ar trebui sa acoperi si acolo deasupra semnalului ca se vede cam aiurea ... ai putea face ceva ca-n poza cu loganul de la BWc ..
|
In primul rand aia e o amarata de pleoapa iar la mine e prelungita capota - vorbim de 2 lucruri total diferite .
|
bravo sefu , a iesit bine , baga`i vopsea.
si hai sa vedem cum facem cu grilele. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:30. |
- Copyright 2026 4Tuning