![]() |
Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007
1 Attachment(s)
just for zuzu....
daca nu va place o refac:))....Am multe idei dar nu am timp:sad: |
Multumesc sefu! Mie imi place, dar e total ireala cu jantele alea asa de mari! Sigur nu mai virez! :lol: Imi place ideea de la grila ... :hug:
|
Pffff ce bine ar arata:shock:
|
Quote:
a da, sa o faci sa fie auzita un pic. multa bafta:)! |
Nu vopsesc bratul oglinzii! :D Mai vreau si negru pe ea, nu numai verde ... ca are destul! :lol: Mai jos nu stiu daca o sa o las ... ca avem niste urcari prin Brasov, de dai cu pragul si asa sus cum e (de exemplu la mine la facultate)! O toba mai zgomotoasa ... pe viitor da! :-P
|
Culoarea "tipa" un pic dar in rest e ff tare :) sa`l stapanesti sanatos in continuare
|
Multumesc! Asa am vrut eu culoarea (nuanta), sa fie diferita de celalalte matizuri verzi! :oops: Este bagata perla alba ... de accea este asa! :-P
|
Oricum! te prinde culoarea :) este faina oricum si masina in sine este facuta cu gust, ce pot spune, in Slobozia, am vaz de ceva timp un TICOzaur verde...dar verde... dala de te orbeste :)) zici ca e fosforescent, chiar irita ochiul rau de tot, dar vorba aia :) atrage mai rpd priviri decat o culoarea banala ( alb negru rosu inchis etc. :D)
|
1 Attachment(s)
Da, o prinde culoarea bine! Uite diferenta ... :oops:
p.s. E aceiasi masina in toate pozele! :lol: |
Stopurile le lasi asa? Inroseste-le semnalizatoarele si lasa cel de marsalier asa alb. :D
Bafta la examene |
O sa vad ce fac eu cu ele ... pe viitor! Mai am 2 examene, multumesc! :hug:
|
sper ca nu vei vrea niciodata sa ii faci badboy look...
la matiz arata aiurea rau, badboy look-ul...semana cu un bullterrier...si cu totii stim ca aia nu-s cei mai frumos caini :lol: |
Nu, nu! De aceea i-am pus doar pleoape! :)
|
bafta multa la examene!!!
hai cu toba aia |
5 Attachment(s)
Free-hand cu Zuzu ...
1, 2 - Manu_96xls 8) 3 - Tazz_carmaker :twisted: 4, 5 - Blue Macca :shock: Va multumesc tuturor! :hug: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:23. |
- Copyright 2026 4Tuning