![]() |
Re: B 28 N U T
a fost rechinul lui fiderzen....cel din poze....da nu mai avea jantele cu 9j ci unele alpina pe 13..scz de offtopic..
|
a iesit prea bine cu jantele alea mestere;) bv astea sunt jantele mele preferate si se vede si fr pe masina ;) mai ales albu ala sa terminat smecheria cu el ,bafta la proiect sunt baiatu din 23 aug cu cauciucurile .
|
asteptam cu nerabdare poze de la bv ! :D:D:D:D:D:D:D
|
2 Attachment(s)
..............................
|
felicitarile mele nut-ule!
|
Smechera tare masinuta!
|
10 Attachment(s)
va multumesc.
o sa pun cateva poze din weekendul asta. a fost super,am fost la intalnirea 1300 din bv,foarte frumos,am intalnit multe persoane de pe forum. dupa aia am luato de nebuni(eu cu prieteni mei) pe la zarnesti pe la bran(super tare casa groazei si cinemau 5d,va recomand) intru-n final am ajuns prin rezervatia muntilor bucegi unde ne-am campat pana a2 zi.ne-am facut muci toti:lol:. duminica am fost prezent la raliu.mi-a placut extrem de mult. bafta. pun si poze de pe drum maine. |
12 Attachment(s)
update
|
foarte frumos sefule ;) ati duso bine pe acolo ,si de masina ma mir cum de nu tia atins pe unde teai bagat cu ia (oricum ma bucur ca nu tia atins si ai ajuns cu bine acasa ) te sall bafta arata ff bine jantele mai ales albu ala ;)
|
super misto pozele.
cat ma costa sa-mi pun si eu trapa?..iti ploua in masina ? :D |
bv caine super masina !!! toata lumea intoarcea capul dupa ea la munte pana am ajuns !! si cand am ajuns a avut cativa fanii ! cu respect Remus .
|
bravo...super tare masina imi pare rau tare ca nam ajuns si eu la brasov..:(
|
Superb exemplar:)
|
Quote:
va multumesc pt comlimente;):oops: |
Super misto pozele caine :D E belea masina