![]() |
Re: Virtual tuning - asteptam creatiile voastre!!!
1 Attachment(s)
nu am mai avut rabdare si m-am grabit un pic.
|
eu te las sa mai faci inca odata:)).....nu te mai grabi...e timp destul...
|
pana cand? ca din cate vad eu am ajuns sa vb singur pe forum.
|
wooooowww.....sa moara gigi brembo ce VT marfa :X....e chiar marfa rau de tot , interesanta ideea cu fata de Evo X tare rau....tzaaa ce jante....superbe, dau extraordianr de marfa......L4ure n-am ce sa-ti fac tata da te-a facut "zisbruce" din belarus :lol::lol::lol:......
|
Ai fi preferat VT cu jante de dacie pe 13, cu bara fata de "masal car" si cu spate de "haudi es tri"?
Lasa copii sa se joace... Laure, ia ia tu de manuta pe zisbruce si explica-i ce inseamna VT.... Si ia incearca sa faci si RAT ROD din el, ca sunt curios cum ar arata cu rugina pe ea. |
saracu bmw :(...daca ar sti saracu neamt ideile voastre, v-ar pune sefi p'acolo
|
ia explica-mi u personal LUPALB ce e ala VT k vad k se ufla muschii pe toti valcenii cand apare cineva nou pe aici.ia uimeste-ma u "copilas".
|
incet sa nu faci poc :D
daca nu postezi pt a afla parerea celorlalti, atunci la ce mai postezi ? te astepti numai la pareri gen super, f.cool ? wrong section |
n-astept pareri f bune...dar macar dat isi voi dovada de profesionalism cand criticati.inca nu m-am suparat pe voi desi ati sarit ca o haita pe mine.
|
profesionalism ? pai ce profesionalism trebuie sa avem atunci cand se comenteaza ceva pe forum ? ne trebuie studii ?tu ai postat..... lumea si-a spus parerea... acum ti-a zis cineva ca mai ai de lucrat si ai sarit ca ars ....si parerea mea e aceeasi mai ai de lucrat...din partea mea te poti supara pe mine dar asta e adevaru' .
|
bah acuma sa moara gigi garret de n-ai dat cu muci in ciorba mai "zisbruce" , cum poti macar sa spui ca nu am dat dovada de profesionalism.......eu te inteleg ca esti la inceput....etc. dar totusi sa spui ca nu am dat dovada de profesionalism e o mare aberatie :lol::lol::lol: =))))))))........vrei sa-ti spun adevaru ...poti sa zici ce oi vrea.....poti sa te superi pe mine, poti sa faci ce vrei.....ideea e ca mie imi place sa spun cat mai direct ce vreau sa spun, adica , ceea ce ai facut tu in ultimu post cu bara fata de evo X este 1 mare cacat .....nu stiu cum de nu ti-au dat moderatorii ban pt asa ceva.....nu stiu cum de nu au pus cei de la BMW si Mitsubishi niste "killeri" asasini :lol::lol::lol pe urmele tale...este o blasfemie....:lol::lol::lol:............si acuma ca sa revenim cu picioarele pe pamanat puteai macar sa-l vopsesti tot galben si il lasai asa si nu mai comenta nimeni :lol:
|
daca nu va potoliti aveti infraction TOTI
|
Zisbruce, ca sa fiu la obiect, imi cer scuze daca te ai simtit ofensat de vreun comentariu de-al meu, nu asta a fost intentia. Eu vorbeam cu victorWRC cand am zis treaba cu jantele de 13 de dacie etc... era referitor la ce a scris el.
La ce ai facut tu VT, am zis ca ai de invatat , si de la cine e cel mai la indemana daca nu de la Laur? (asta a fost zisa cu alte cuvinte, in spirit de gluma). In fine... daca te enerveaza comentariile noastre, poti sa postezi fara sa ne ceri parerea. De profesionalism am putea da dovada in momentul in care asta ar fi un concurs si noi am fi "judecatorii". Si ca sa terminam pe o nota vesela, am un mesaj si pt trafy: Nu ierta ma pe nimeni, ca prea si-a luat-o lumea in cap. Ban la toata lumea, aliniaza-i pe toti... pai ce inseamna asta? :lol::lol: |
1 Attachment(s)
lucrarea este inca WIP....mai am de lucrat la ea...nu am avut chiar timp deloc...mai am multe de facut...dar sa imi vina idei...oricum eu nu am ce sa il invat pe bruce...si eu mai am multe de invatat...dar ce imi trebuie..
|
@ laur ..... e ok, cam exagerate wide`urile pe spate si nu`mi place ka l`ai facut coupe .... in rest, e ok .....
DARRRR....... te`a facut colegu ..... uite`te la el ce bine da bara fatza, cum se continua cu pragurile, e o armonie totala |
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning