![]() |
Re: Usergrup Dacia: cereri exclusiv de la posesorii de Dacia (poze reale)
posesor de dacia nova an de fabricatie 1998 o groaza de bani bagati in ia si e stock poze cu ia aici https://forum.4tuning.ro/album.php?albumid=503
|
2 Attachment(s)
....dacia 1310 din 1995...:-)
|
3 Attachment(s)
Cele 2 Dacii ale familiei :)
Dacia 1310 L ; 1.4 benzina : cod 102.13 ; argintie Cumparata de noua in 1999 . Dacia 1310 L ; 1.4 benzina , rosie . Cumparata de noua in 1994. Dupa cativa ani de suferinta din cauza ruginii , a ajuns la RABLA in urma cu 2 saptamani (pentru Golf-ul mk6 care a ajuns in familie acum cateva zile) Din pacate cu asta rosie nu mai am poze decat pe "ultimul drum". Ozzy buna ! :) |
Usergrup Dacia: cereri exclusiv de la posesorii de Dacia (poze reale)
6 Attachment(s)
salut, ma numesc ianis si acesta este golanelul meu, un chit, folie omologata si mai sunt niste chestii minuscule. multumesc
|
3 Attachment(s)
Sunt de 2 ani posesor de Dacia Logan (1.6MPI), masina careia i-am adus cateva (nu foarte multe) modificari.
|
iamagi - trebuie sa dai si JOIN la sectiunea Dacia .
|
2 Attachment(s)
Şi bătrānica mea din 83 ..54 cp :)).Exterior nimic schimbat ..interior scaune fata + bancheta spate . In curand o sa ii fie luat locul de alta masinuta .
|
6 Attachment(s)
Sunt nou pe aici si in primul rand salutari la toata lumea. Masina mea este din anul 1976. A fost intretinuta foarte bine. Tablaria interioara este in stare perfecta, la exterior trebuie lucrat. Astept cateva sfaturi din partea voastra si ma intreb daca chiar merita sa bag bani in masina. Nu stiu daca este adevarat dar din cate am inteles politia a inceput sa cam vaneze masinile de genul.
Attachment 1412638 Attachment 1412639 Attachment 1412640 Attachment 1412641 Attachment 1412642 Attachment 1412643 |
10 Attachment(s)
dacia cs 04 roj
|
DRIFTERDACIAN - trebuie sa dai si JOIN la sectiunea Dacia .
|
Daciuta mea , (iubirea mea):D
https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...db-06-tzw.html |
5 Attachment(s)
Salut, urmaresc de mult timp forumul acesta si datorita voua mi-am rezolvat multe dintre problemele care le-am avut la masina. Multumesc 4tuning.
Mandru posesor de dacia supernova clima 2001, 75 cp, 120000 km. Cat de curand vreau sa o antifonez si sa o vopsesc, are cam multe puncte de rugina. Sper ca sa am bani pe viitor sa o mai imbunatatesc cate un pic interior/exterior. |
2 Attachment(s)
Salut,si yo sunt destul de nou pe aici,asta e daciutza mea,nu are cine stie ce modificari,dar mie i'mi place asa,pentru k e a mea :-),oricum,mai am ceva de lucru' pe la ea :-)
|
nrgia - trebuie sa dai si JOIN la sectiunea DACIA
|
Hop si eu. Nu sunt chiar nou pe forum, dar abea acum ma apropii de varsta cand voi putea conduce si eu dacia familiei. Descrierea ei si cateva poze le gasiti aici: https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tu...410-break.html
Pana imi iau permisul voi incerca sa o fac cat mai pe gustul meu in limita posibilitatilor :D |
| All times are GMT +2. The time now is 14:28. |
- Copyright 2026 4Tuning