![]() |
Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?
E subiectiv argumentul tau, dar functioneaza si-n cazul meu :lol:
|
Quote:
PS: iar tipele nu mai sunt asa impresionate daca ai bamveu ! |
Quote:
OT: Lexus-ul mi se pare mai agresiv, mai frumos, mai spectaculos decat M3. Singurul lucru urat la el este evacuarea. |
cum sa alegi ma lexus ati luato razna normal ca m 3
bmw e prea puternic sa se impiedice de o pietricica ca lexus (plagieaza cu nesimtire mercedes da degeaba) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cam de ce crezi tu ca Lexus este o pietricica?eu cred ca tu nu prea stii ce vorbesti... Scz de offtopic dar nu mai pot cu atitudinea asta...deja sunt la saturatie! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
tu esti unic ? .. eu nu cred ! chiar daca scrii asa urat, tot la fel ca orice copil ai sa ramai! iar lumea o sa isi aminteasca de tine ca si.. copilu ala de nu intelegeai ce scrie!
PS: mi s-a luat de vechea scuza: "exista tuning" , " suntem pe un forum de tuning" , " da' dar are potential mai mare la tuning". Va intreb si eu p'astia care tot abordati scuza "tuning", cum ca am fi pe un forum de asa ceva! Cati aveti masini modificate macar 50%? Cand , vreodata s-a discutat in Top Gear, Fifth Gear ... sau orice alta emisiune despre o masina, abordand si subiectul "tuning"? Nu i-am auzit niciodata sa spuna : " e misto masina..sa vezi ce iese daca o tunezi". GET A LIFE ! |
Quote:
|
ba nu sunt!
|
Sunt mai multe sanse sa vezi doua Lexusuri IS-F identice decat doua M3-uri.
Culori: BMW 12 ; Lexus 6 Culori Interior: BMW 9 x 7 ornamente; Lexus - 2 x 1 ornament |
| All times are GMT +2. The time now is 01:40. |
- Copyright 2026 4Tuning