Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   BMW M3 Sedan vs. Lexus IS-F? (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/65443-bmw-m3-sedan-vs-lexus-is.html)

aleks 14-01-09 08:33

Re: BMW M3 Sedan sau Lexus IS-F?

E subiectiv argumentul tau, dar functioneaza si-n cazul meu :lol:

dolb 14-01-09 09:25

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 1980338)
E subiectiv argumentul tau, dar functioneaza si-n cazul meu :lol:

pai si eu mi-am incurcat masina de cateva ori !

PS: iar tipele nu mai sunt asa impresionate daca ai bamveu !

The_Mask 14-01-09 10:40

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1980439)
pai si eu mi-am incurcat masina de cateva ori !

PS: iar tipele nu mai sunt asa impresionate daca ai bamveu !

Tocmai de-ai ti-aia luat golf V ca sa nu mai incurci masinile, haha aici ai fost tare cu argumentul asta:D

OT: Lexus-ul mi se pare mai agresiv, mai frumos, mai spectaculos decat M3. Singurul lucru urat la el este evacuarea.

ulyse 14-01-09 10:52

cum sa alegi ma lexus ati luato razna normal ca m 3
bmw e prea puternic sa se impiedice de o pietricica ca lexus
(plagieaza cu nesimtire mercedes da degeaba)

dolb 14-01-09 12:12

Quote:

Originally Posted by The_Mask (Post 1980581)
Tocmai de-ai ti-aia luat golf V ca sa nu mai incurci masinile, haha aici ai fost tare cu argumentul asta:D

OT: Lexus-ul mi se pare mai agresiv, mai frumos, mai spectaculos decat M3. Singurul lucru urat la el este evacuarea.

cand l-am luat eu, nu prea erau g5-uri in oras.. acu ma incurc prin ele! d'aia il am de vanzare ;)

dolb 14-01-09 13:32

Quote:

Originally Posted by COL_seby (Post 1980925)
Votat BMW M3...mi se pare mai frumos(FAN BMW)

pai si eu daca sunt fan britni spiers crezi ca voi vota vreodata jenifar loupez ? gieez... Argumenteaza omule ce are in plus BMX-u fata de LEXUS. La cata semnatura ai.. pot sa pun si bmx 120diesel vs veyron ca tu tot bmx votezi !

orlando 14-01-09 14:10

Quote:

Originally Posted by ulyse (Post 1980603)

Argumente stii sa spui?
Cam de ce crezi tu ca Lexus este o pietricica?eu cred ca tu nu prea stii ce vorbesti...
Scz de offtopic dar nu mai pot cu atitudinea asta...deja sunt la saturatie!

dolb 14-01-09 14:20

Quote:

Originally Posted by ulyse (Post 1980603)

ai mancat cand erai mic ?

~ EWN ~ 14-01-09 14:40

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1981061)
ai mancat cand erai mic ?

inca este mic :-)

Corneliu26 14-01-09 14:54

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1980246)
993...pai aleg ce imi place mie.. dar daca mai sunt inca 10.000 ca a mea in oras , nu numai ca incurc masina cand ma duc sa o descui , dar cum ar fi sa rasune orasul de manele din ele si sa am si eu o masina la fel si spre ex: sa vreau sa agat o tipa! poate tipa aia o sa creada..maaama asta e manelist... nu-mi place!

Asa multe M`uri sunt acolo la tine,sau in alte orase? ciudat ca aici la noi in baia mare sunt destule masini tari,sunt multe japoneze,nici un M,sau doar prin trecere. Poate pe la tine doar in cartier sunt vreo 3 M3`uri 4 M5`uri si nush cate M6. Cum zicea 933,daca ati ajuns sa va alegeti masina doar ca nu sunt in oras atatea,las`o balta de treaba. Aici ar trebui sa`si faca moderatorul treaba,asta e un argument plauzibil?

Tassoni 14-01-09 16:36

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1980246)
993...pai aleg ce imi place mie.. dar daca mai sunt inca 10.000 ca a mea in oras , nu numai ca incurc masina cand ma duc sa o descui , dar cum ar fi sa rasune orasul de manele din ele si sa am si eu o masina la fel si spre ex: sa vreau sa agat o tipa! poate tipa aia o sa creada..maaama asta e manelist... nu-mi place!

:twisted:eu il sustin pe 993 pentru ca are dreptate! ... si dolb ,chiar daca mai sunt 10.000 de masini ca a ta .. tu o faci unica, ca doar de aia exista tuning shop-urile !!!!:twisted:

dolb 14-01-09 16:51

tu esti unic ? .. eu nu cred ! chiar daca scrii asa urat, tot la fel ca orice copil ai sa ramai! iar lumea o sa isi aminteasca de tine ca si.. copilu ala de nu intelegeai ce scrie!

PS: mi s-a luat de vechea scuza: "exista tuning" , " suntem pe un forum de tuning" , " da' dar are potential mai mare la tuning". Va intreb si eu p'astia care tot abordati scuza "tuning", cum ca am fi pe un forum de asa ceva! Cati aveti masini modificate macar 50%? Cand , vreodata s-a discutat in Top Gear, Fifth Gear ... sau orice alta emisiune despre o masina, abordand si subiectul "tuning"? Nu i-am auzit niciodata sa spuna : " e misto masina..sa vezi ce iese daca o tunezi". GET A LIFE !

vacaroz 14-01-09 18:41

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1981396)
tu esti unic ? .. eu nu cred ! chiar daca scrii asa urat, tot la fel ca orice copil ai sa ramai! iar lumea o sa isi aminteasca de tine ca si.. copilu ala de nu intelegeai ce scrie!

PS: mi s-a luat de vechea scuza: "exista tuning" , " suntem pe un forum de tuning" , " da' dar are potential mai mare la tuning". Va intreb si eu p'astia care tot abordati scuza "tuning", cum ca am fi pe un forum de asa ceva! Cati aveti masini modificate macar 50%? Cand , vreodata s-a discutat in Top Gear, Fifth Gear ... sau orice alta emisiune despre o masina, abordand si subiectul "tuning"? Nu i-am auzit niciodata sa spuna : " e misto masina..sa vezi ce iese daca o tunezi". GET A LIFE !

fara suparare dar cred ca argumentele tale pe acest thread sunt mai mult decat subiective.... avand in vedere ca toti stim ca esti anti bmw

dolb 14-01-09 18:44

ba nu sunt!

xxdadixx 14-01-09 20:45

Sunt mai multe sanse sa vezi doua Lexusuri IS-F identice decat doua M3-uri.
Culori: BMW 12 ; Lexus 6
Culori Interior: BMW 9 x 7 ornamente; Lexus - 2 x 1 ornament

All times are GMT +2. The time now is 01:40.

- Copyright 2026 4Tuning