![]() |
Re: Machetele mele - coman razvan
Misto de tot si foarte reusit!
|
3 Attachment(s)
Detalii motor Peugeot!
|
Ce ii aia , butelie pt GPL ? :D
|
Nu! :) Filtru de aer! :)
|
Foarte misto!
|
pacat ca nu se deschide portbagajul:(
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Da, exact! Acum nici nu stiu cum e mai bine, sa iei un Maisto / Welly la care se deshide portbagajul + eventual usile spate, sau sa iei un Solido, Norev ? Eu as opta pentru a 2-a varianta ...
|
motormax dar depinde si de model
|
sint toate foarte frumoase mai ales renault 12 si 8 sint bestiale ...inca nu am reusit sa achizitionez vreo una!! tot la mai multe......!!!!!!!!!!!!!!si respect pentru carti!!!!!!!!!!!!
|
2 Attachment(s)
Multumesc de apreciere! :) Cartile din prima poza nu mai sunt...s-a umplut de machete acum! :) Cam asa arata acum ... :)
|
frumos garajul dar in curind va trebui sa sapi........la subteran! cunosc problema cu cartile . singurele ce mai rezista putin expuse, sint cele rare si de colectie! .......restul in pod in cutii speciale anti-soarece...hihhihii
prioritate au momentan masinile , dar in curind (seful)din orice casa ma muta cu tot cu ele in birou.........dar vom lupta , pe baricade....hihihihihi |
18 Attachment(s)
SUBARU New Age IMPREZA WRX STI, 1/18, AutoArt Detalii interior: - interior + portbagaj mochetate - scaune imbracate in material textil - pedale foarte detaliate - centuri de siguranta complete - tapiserie pe interiorul usilor Exterior: - vopsea de foarte buna calitate - toate inscriptile perfect lizibile - discuri de frana si etriere detaliate - evacuare inscriptionata STI - suspensii (teoretic) foarte realistice - motor detaliat Restul se vede in poze! p.s. Multumesc ancalex! |
Misto :D..te astept la o liniuta la Craiova
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning