![]() |
Re: BMW Driver - Usergrup pentru posesorii de BMW
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
am dat si join boss....chiar atunci inainte sa postez...:rolleyes2
|
Quote:
Ai dat join la : 01-09-10 17:21 Nu vei primi accept, pentru ca observ ca ai masina la vanzare. O zi buna! |
Quote:
HAahahahahah haha hahahahahahahah ahahhahahahahahahahahahahah hahahahahhahaha hahahahahahahhahahahhahahaha hah hahahahha hah hahahahahhahahaha hhah hahhahahahahahahahaha hahahahahahahahahhahahahahhahahah |
Quote:
si totusi unde scrie ca daca am masina la vanzare nu am voie sa fac parte din usergroup?atata timp cat e in posesia mea aveam dreptul la usergroup,nu? lasa prietene,fi tu sanatos acolo cu usergropul tau ca d'aia nu mai imi mai merge mie masina ca n'am usergroup la profil. te'am pupat |
of of of:-(
|
Quote:
Faptul că tu cumper şi vinzi multe tipuri de maşini nu ajută cu nimic "economia" secţiunii BMW, nu ajută altor useri care poate te-ar considera mai nimerit să le dao sfaturi sau sugestii despre marca asta decât alţi membri care nu sunt parte a usergrupului. |
5 Attachment(s)
un M52B28 in mintile lui importat din UK si inrolat la TeXani in urma cu 3 saptamani...
|
4 Attachment(s)
sa intru si io printre voi .. de azi fericitu proprietar e46 318i .. va salut
|
3 Attachment(s)
Masina mea..un coupe din 95 3.1.8i bineinteles motorul pus de mine, original a fost 1.6i. 1.8 ul provine de pe un cabrio din 99.
|
3 Attachment(s)
inca unu ! are 26 de anisori,e mascul cu un 2.0 jetro rupt in gura, si cere toata ziua de mancare !
|
3 Attachment(s)
BMW E36 :arrow:
|
3 Attachment(s)
Echipa..
e36 325i 192hp e46 320i 170hp e36 318i 116hp |
Salut,
Mândru posesor de E36 325 TD 118 CP, doresc să ader la BMW Group ! pozele mâine.. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning