![]() |
Re: Seat Leon Cupra by Xel'Naga
E miercuri ....
|
da nene, am vazut masina, se vede "altufel" acum asteptam cu interes buza fata si mai ales SUSPENSIA!!!
|
deci s-au operat '' jantele '' , nu este ceea ce va asteptati !!
mi-e imi plac foarte mult + maine mai operez ceva estetic si tot de MAINE seara o sa fie prezenta in pavilionul .... la romexpo unde va asteptam si la standul STREET ZONE cu aceasta ocazie !! ;):arrow: astazi incerc sa definitivez ce mai pot pe la ea asa din scurt !! daca ma ajuta Dumnezeu in 1-2 luni o sa urmeze si niste '' doors in the air '' + niste stoape negre led , interior carbon !! :lol: poze probabil maine seara !! :twisted: PS: multumesc de apreciere tuturor si sa ne vedem cu bine !! ;) |
Cosmin, Civicul acela din Bucuresti de are B-95-XEL e tot al tau :D ?
|
Clubul STREET ZONE AUTOMOTIVE CONCEPT se prezinta la acest salon cu un total de 9 MASINI : - BMW M6 ACS - AOX - invitat special salon - Citroen Xsara - TYF - in standul firmei INALFA ( montare trapa LIVE ) Stand club pavilion 13 : - BMW X5 ACS - AOX - Seat Leon Cupra - XEL - BMW seria 3 carbon - EDY - Dacia Logan - GGD - BMW Pisica M3 - DSD - Peugeot 206 - GTF - Fiat Grande Punto - WBL Standul va fi animat si de catre 5 fete foarte frumoase care vor completa peisajul langa masinile modificate din club expuse la acest salon. Va asteptam la standul nostru pe toata durata EXPOZITIEI !! |
Quote:
Culmea ca este un tip de treaba dara care este membru la OVER SPEED care sunt fratii nostri de CLUB !! PS: CUPRA XEL va fi putea fi vizionata la ROMEXPO intre 10-12 aprilie , in pavilionul 13 in cadrul standului STREET ZONE . |
Foarte fain noul look! :D
|
7 Attachment(s)
Quote:
|
Seat Leon Cupra Off-road
Ma gandeam ca optezi pentru ceva AM Masina zice ca vrea suspensie :) Maine iti fac si eu o vizita |
Maine vin peste tine! :lol:
|
Quote:
Bafta in continuare! |
salutare.frumoasa masina dar merita niste jante adevarate,o suspensie mai aproape de pamant.nu ai montat buza de care spuneai?succes in continuare
|
Simpla si cu gust..felicitari Cosmin :!:
|
Quote:
te astept acolo la standul street zone Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
4 Attachment(s)
E combinaţie jantele boss:lol: ,frumoase foc !;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning