![]() |
Re: CT-04-CPF - un Tico alb de Constanta
peste fix o saptamana e gata ! :D
|
2 Attachment(s)
-pana atunci, va prezint hyundai getz-ul meu, cu care am umblat aprox. jumatate de an, de cand a intrat tico in time-out, si pe care il voi da uitarii pana cand va intra tico din nou in "mici retusuri" :peace:
-fabricatie 2004, motor 1,1 benzina, 46 kw, 5 usi, consum mediu ~7%; -facilitati & dotari: bancheta spate rabatabila 2/3, volan reglabil pe inaltime, reglaj faruri electric, proiectoare ceata, eleron cu lampa stop incorporata, stergator luneta, ABS, airbag sofer (volan), servodirectie, servofrana; toate portierele au "incinte" pentru difuzoare de max. 17cm, iar portierele din fata au montate 2 difuzoare de 13 cm; suspensie spate tip mc'pherson (individuala) -achizitionat fara optiuni extra, dar am primit cadou din partea reprezentantei: geamuri electrice (toate 4), aer conditionat, vopsea metalizata; -nu i-am adus nici o modificare, in afara de faptul ca i-am achizitionat un casetofon de pe un ford, pe care inca nu l-am montat (am taiat mufa audio a masinii, iar acum nu reusesc sa mai gasesc nicaieri schema cu firele); -parerile mele despre masina: se conduce foaaaaarte lejer, lasand la o parte faptul ca ambreiajul tine mai sus decat ar trebui; demarajul este destul de bun, avand in vedere capacitatea redusa a motorului; consumul creste drastic atunci cand turez motorul; sound-ul motorului este interesant, si ar putea fi pus in valoare printr-un filtru si o toba sport; viteza maxima pe care am atins-o a fost 170 km/h, desi in talon scrie max. 152 km/h, si la viteza asta se comporta excelent fata de alte masini testate de mine. designul este destul de modern, si ar merge modificat destul de usor; au loc niste jante mult mai mari decat cele standard, datorita structurii aripilor; spatiul interior este foarte mare, in ciuda faptului ca pare mica din exterior. pozitia de condus este cam inalta, dar confortul la volan este acceptabil (odata ce te obisnuiesti cu pedalele) -am parcurs cam 26 mii km cu ea si am mers destul de sportiv, si cu toate astea nu am probleme, este foarte fiabila masina; cel mai mare minus il consider consumul ridicat la turatii mari, iar cel mai mare plus - confortul, manevrabilitatea si stabilitatea. o recomand cu caldura tuturor celor care vor sa-si ia o masina din clasa ei. si totusi, eu m-am atasat de amaratul ala de tico. deci mai raman pe daewoo subforum :peace: (ps: numarul de inmatriculare este "imprumutat" de la tico, doar pentru cateva poze) |
ma da alte arcuri nu poti sa pui trebuie neaprat sa le tai pe astea cred ca e mai usor sa iei altele decat sa le tai pe astea vechi! instalatie xenon h3 300 de e am avut-o pe un cielo
|
te referi la alte arcuri de tico, noi? din pacate nu prea ma ajuta, eu urmaresc sa o cobor un pic, iar un set de arcuri noi o vor inalta mai mult decat este acum
|
ma eu am gasit arcuri sport cu tot cu amortizoare noi sport ptr cielo tu nu gasesti ptr ticolet! sau nu sau fabricat?
|
nu s-au fabricat. pentru cielo gasesti ce vrei, dar pentru matiz, tico....:sad:
|
5 Attachment(s)
incintele sunt cam gata, sunt tip "sealed", deocamdata nu le finisez. avem si filmulet cu un subwoofer in actiune, cred ca va sari masina ca la videoclipurile cu gangstaz...glumeam :D dar oricum, vor fi suficiente :rolleyes2
nu-i asa ca paream dur cu bormasina aia in mana? :lol: sau cand ma inghesuiam in incinta? :peace: |
marfa incintele....am si eu o intrebare....care sunt mai bune cele din fibra sau cele din pal?
|
pal ..parca s-a mai discutat asta
|
1 Attachment(s)
treigepeul :)))) apropo pe acolo tot zboara o bricheta:)))
|
moama....pe ce statie le-ai testat? Sau mai bine zis ce statie vei folosii pt ele?
|
1 Attachment(s)
in filmulet apare un singur subwoofer, pentru ca sursa de calculator pe care am folosit-o avea 250w si nu facea fata la ambele amplificatoare concomitent
pentru fiecare dintre cele 2 subwoofere voi folosi cate un amplificator jbl gto 301.1 (~300 w rms la 2 ohmi) - acelasi amplificator a fost folosit si la "filmari" :lol: (vezi foto) am vrut sa le vand, dar cred ca le mai tin o perioada, pentru ca vad ca nu intra in protectie la 2 bobine, deci sunt stabile in 2 ohmi si misca subwooferele destul de energic (sursa audio era placa de sunet a unui pc, deci se pot calibra mai bine din dvd-ul meu) pana cand fac rost de bani sa-mi iau un deep cycle, voi folosi un singur amplificator pe subwoofer si nu-l voi monta nici pe cel de medii/inalte (gto 75.2), ci voi folosi doar 4 canale amplificate ale dvd-ului, sau poate chiar 5 daca mai fac rost de un difuzor fara pereche (daca are cineva ceva..pls contact me) |
a iesit de la vopsit ? :D
|
inca nu
dar mai e putin :rolleyes2 oricum va fi alb simplu, dar am comandat albul cel mai pur de la volkswagen...m-au costat 570 ron 2 litri de vopsea plus toate cele necesare |
alex te sincronizezi cu mine? scoatem odata fiarele din garaj?:lol::lol:
mai am si eu 4 zile, tu? |
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning