![]() |
Re: Comentarii WIP (Work In Progress)
mai priveste odata si dc tot asa crezi , mai priveseste inca odata ..uitate la original , la a mea si la donor ..poate poate vezi diferentele :sad:
|
Quote:
|
tu nu te-ai enerva daca ai sta cu okii tintiti in calculator cateva ore bune si apoi ar veni unu si ar spune ca tu ai copiat tot mai putin grila ? tu faci o masina in 2 minute si gata asta e ..io lucrez cateva ore bune la o masina ...e o diferenta prietene
|
Quote:
|
platinium spoilerul fata e masiv tatutzu....fa`i ceva k altefel crek il poti folosi la iarna :lol: , sincer strica toata treaba , mai ai putin si termini masina si o sa iti dai seama k te-ai chinuit degeaba k nu o sa ai feedback`ul asteptat ;)
|
1 Attachment(s)
ok sorry da iti dai seama ca dupa ce stai cu okii in calc cateva ore bune o iei razna si chiar nu mai tii la gluma ...
keemoo da-mi to idee de spoiler ce sa ai fac :| ca nu stiu ...poate ma ajuti si pe mine t rog |
Cauta un chevy impala..lowride..si fa asa ruseasca..parerea mea;)
|
2 Attachment(s)
io zic ca arata mai bine acum
update cu partea de sus brush :D |
1 Attachment(s)
pentru toti cei care ziceau ca este mult c.p prin imaginea asta cred ca va demosntrez totu ...un fel de update
|
hmmmmmm , ori lucrezi cu putine layere? , din cate vad eu sunt doar 2 layere sau ma inshel ?
|
nu te inseli ..eu lucrez in felu urmator ..de exemplu vreau sa fac lateralu la masina ..fac un layer brushuiesc sau fac c/p si apoi il dau pe invisible si iau formele masini ..in cazu de fata am facut c.p si am luat formlele masinii si am brush ca sa vine exacat ca ala original..
ps sunt putine layere deoarece eu salvez dupa fiecare modificare mai ampla ...deoarece am patit odata cu un psd s-a oprit curentu si am pierdut tot :( ....aici eram la wip7 :D |
2 Attachment(s)
.....................
|
platinum...tot e mult c/p orice ai zice
|
eu nu inteleg cum e mult c/p daca am brushuit eu plafonul si la capota si la lateral ?? chiar nu va inteleg ..oricum nici nu ma astept sa va inteleg ...in fine nici nu imi mai bat capu cu voi comentati cum vreti si ce vreti chiar nu ma mai intereseaza
|
poate vrei sa zici re-brush...e diferenta intre brush si re-brush;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:46. |
- Copyright 2026 4Tuning