![]() |
Re: ShadowCrew nou club in timisoara
:)) ...e mare..asa-i ? =)) doamne
|
gata baieti, fara cearta:))
|
Ce conditii trebuie indeplinite pentru a intra si eu in club?:D
|
intra pe site :
http://www.forum.shadowcrew.ro/ ....vi odata la intalnire si discuti acolo cu sefu :D ... |
1 Attachment(s)
stickeru al mare mare de tot :D
|
da da da,conditi nu sunt cine stie ce,vi la intalnire discutam si vedem :-)
|
ok! ms fain, eu mai am niste probleme cu actele masini, adica nu am apucat sa platesc inca taxa aia stupida, iar acum s-a triplat, deci nu pot ajunge la intalnire decat pieton sau cu alta masina!
cand e intalnirea? |
duminica de la ora 4 la petrom v in studenti langa abator asta daca nu facem poze sau merem altundeva,ca sa fi sigur intri la noi pe site si te uiti la intalniri evenimente ca acolo se comunica tot :-)
|
ok! am intrat si mi-am si facut cont:-)
|
sall baieti !
se pare ca tot mai multe masini aveti in club ;)) .. am trecut intr-o seara .. pe la petrom V in "studenti" si erau cateva masini .. d a voastre pe acolo :D .. acolo este locul de intalnire?? data viitoare .. mah opresc .. si eu .. l un suc cv..s mai vb .. poate .. indeplinesc .. conditiile de a intra in clubul vostru :) cand .. da caldurica .. putin .. pff mai este pana atunci:)) eu .. va ast pe l sannicolau .. l pista ;)) poate cativa dintre voi stiu despre c vb !! :) nuMai bN !! :) Incearca sa nu ocupi toata pagina cand postezi |
esti bine venit
|
adryanno vin-o cand vrei tu si vb ;)
|
sal....da la sanicolau...tare tare!!! da acolo e vara de mers....treci prin petrom cand ai chef si fati user pe www.forum.shadowcrew.ro sa vezi mai multe ...prezinti masina etc!!! numa bine
|
Re: ShadowCrew - club timişorean
4 Attachment(s)
Update`s :D
|
Re: ShadowCrew - club timişorean
sebi blea golfu rau de toot...imi place mai ales culoarea...nu prea is asa !!! deci ia carnetu si zummmmmmmmmm
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:25. |
- Copyright 2026 4Tuning