![]() |
Re: Renault R12 Gordini
4 Attachment(s)
Gordini din '74 de vanzare in Belgia...17,000 Euro
http://www.autozone.be/auto_j2ee/gg/...d&locale=en_GB |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Din pacate mai intai trebuie sa o inmatriculezi in Romania, deci platesti si taxa de mediu (inmatriculare), pentru ca nu este fabricata in Romania, in acte scrie Renault nu Dacia
|
Quote:
|
Quote:
Chiar trebuie demontate si aripile din spate , inseamna ai un tinichigiu foarte bun. Sablare am incercat si eu cu un compresor de 8 atm , nu am reusit ceva spectaculos , dar pentru aceasta operatie exista o ''diuza'' speciala . Pentru ca sablarea unei suprafete sa fie de calitate iti trebuie o presiune mult mai mare . Bafta in continuare ! |
salut,
se pare ca acest concept "GORDINI" nu moare si asta datorita celor de la Renault : http://www.************/noutati-auto-...ordini-4610148 Astepteptam sa vedem cam ce bijuterie mai scot acum. |
11 Attachment(s)
cateva poze de la mine, cu o gordina din ungaria care participa destul de des la raliuri. masina, cand am vazut-o eu, era pe rampa, proaspat reparata dupa o lovitura destul de urata. mai pun si niste poze cu ce mai avea omul prin garaj:D adevarate comori, parerea mea. R12-le este luat din franta acum 2-3 ani, piesele "rare" originale au fost date jos, si inlocuite cu unele mai de buleala ca sa nu-i para rau in timpul raliurilor. oricum, cel mai mult mi-a povestit omul despre R8-ul din garaj, care era proaspat scos din vopsitorie. masina a apartinut tatalui sau, si a fost primita cheia de la insusi Amedeo Gordini. a participat foarte multi ani la raliuri cu ea. de asemeni mai era pe acolo si un renault alpine, superb exemplar, desi proprietarul zicea ca nu e gata. foarte frumoasa masina, si cu un sunet placut pentru urechi:D
|
nu vreau sa fiu eu ala care critica dar din cate vad nici ea nu e perfecta..si asta o face si mai misto ca masina avand in vedere ca inca alearga la anumite raliuri ... si asta pt cei care lucreaza f mult la aspect mai putin la performante si nu circula mai deloc..sau o tin de bibelou....daca ai una de raliu o tratezi ca atare si invers...oricum din partea mea e perfecta...
|
e perfecta da-o dreq....intra pe site sa vezi cum arata cand a luat-o. toate piesele rare sunt puse la pastrat, sa nu le buleasca aiurea. inclusiv bordul cu sigla gordini....si multe altele. scaunele sunt in garaj, pentru ca regulamentul ii impune sa foloseasca scaunele speciale, galeti, etc. www.renaultgordini.hu aproximativ tot ce e pe site-ul asta e al lui.
|
Quote:
|
alpine renault A310. masina bestiala. un sunet....prea beton. caroserie completa de fibra. si destul de comfortabila pt o masina sport.:D
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
tot ce au facut dupa el sunt simple cotete:x |
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning