Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   kitsch tuning din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/6034-kitsch-tuning-bacau.html)

SFW 29-04-06 01:58

Re: kitch tuning din bacau

Quote:

Originally Posted by marius_lox
ala pe care l-ai vazut tu misule, e nepotul!! masina e a a lui Ciprian (:lol: boxeor:lol: ); are motor de 3,5 250CP si consuma vreo 25%:shock: :shock:

Eu zic ca il fac :D

aleks 29-04-06 15:05

am condus-o intr-o seara putin...
o faci si cu marchearriere-ul, te asigur...
masina asta e umbra unei foste glorii...

cristi_407 02-05-06 09:23

Masina a fost al lui tata lui Alin si acum e a lui Ciocan..E misto masina..

aleks 06-05-06 02:01

Quote:

Originally Posted by cristi_407
Masina a fost al lui tata lui Alin si acum e a lui Ciocan..E misto masina..

a fost mili... crede-ma...
poate doar daca cineva va baga niste bani seriosi in motor si-n transmisie, pt ca altfel...

mertan 07-05-06 21:18

2 Attachment(s)
asta va place????? Dacia sport coupe Motor 1700cmc modificat,pistoane sport,biele usoare,arbore schimbat,raport compresie 11:1, 2 carburatoare 2injectoare protoxid de azot 240cp, 2radiatoare racire, suspensie sport, cutie 5+1 rapoarte modificate jante 17' porsche 245/40/17 michelin pilot sport,,jante fata 15' bmw m5 215/45/15 cu 5prezoane, scaune turnate astra gsi, geamuri electrice, inchidere centralizata din telecomanda, muzica sony de calitate,caroserie usoara 650kg,aerodinamica modificata,verde perlat+negru perlat,evacuari inox, etc.Masina este modificata pentru competitii,atinge 100km in 6sec si orice viraj poate fii abordat cu 160km/ora viteza maxima cu injectie de protoxid activata 255km/ora

ma da e tare.... e faza secoului sa mor eu...

"orice viraj poate fii abordat cu 160km/ora" mai multe detalii... si poze...

https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...a_xx21443.html

marius_lox 07-05-06 21:23

SFW, asta te face!!:shock: :lol: :lol:

mertan 07-05-06 21:41

nu am auzit m5 sa aiba jante pe 15....

aleks 07-05-06 21:46

e si un topic special pt el..
il face de *** juma d forum :D
proprietarul l-a deskis:)

Al3xxx 08-05-06 14:03

motorul ca motorul ca nu stii ce ascunde sub capota
dar la faza cu 160 la ora si 255 cu azot nu ma bag
la viteza aia nush daca mai avea caroserie tinand cont ca la viteza de peste 150 o dacie trepideaza din toate inchieturile
si ca aspect e tare cu jante vopsite cu rosu pe fata cu negru pe spate "vinilurile alea pe ea "
in fine daca chiar are performantele alea eu ii ofer toata stima mea

aleks 09-05-06 15:46

nu le are... citeste ce spun aia de se pricep la dacii, referitor la asezarea carburatoarelor si restul...
sunt convins ca e vrajeala...

w00p 25-05-06 23:23

1 Attachment(s)
intr-o dupamiaza, zilele trecute in fata blocului meu era parcata o "frumusete" de masina foarte furioasa si foarte "zgomotoasa".
Venita parca dintr-un film de actiune in care Rambo trage si distruge tot ceea ce exista, aceasta "capodopera" a scapat "putin" de furia lu Rambo:pistoles: :2gun: :chainsaw: :bat: . (probabil ca nu mai avea gloante, nici grenade si nici lansator de rachete)

Acc3l3ratoR 26-05-06 08:03

asta sta parcata la Narcisa ...exact in fata postei....:D
Dar nu avea bara aia spate cand am vazut-o eu ultima oara....:rolleyes2
si doar pe gata avea .....o "bara"???....;)

PS:Mertan tii minte in sambata aia de pasti cand am luat-o prin Izvoare, ca era dacia asta si vroia sa se tina dupa noi?? Ei bine asta era....si il si cunosc pe proprietar....;) baiatu e de treaba....are niste idei...si inca mai experimenteaza....
PPS:Asa ca sa nu va mirati daca apare o autohtona misto facuta....mai incolo...cine stie...:rolleyes2

Shorty 26-05-06 09:27

ala are plasa de tzantzari,prinsa pe spoiler?????
daca omul experimentea nu e rau dar cred ca mai ieftin e 1m de plasa de Al decat 1m patrat de plasa de tzantzari.
oricum daca omul are vointa asta nu inseamna ca tre sa aibe ci GUST

Andr3i 26-05-06 11:06

waaaaaaaahahahahahahah! wwwaaaaaahahahahaaaahahahahhaahha! :lol: :lol: :lol: :lol:

Atat pot sa zic despre Dacie, mai ales ca am vazut-o si in realitate :lol:

Al3xxx 26-05-06 13:24

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR
asta sta parcata la Narcisa ...exact in fata postei....:D
Dar nu avea bara aia spate cand am vazut-o eu ultima oara....:rolleyes2
si doar pe gata avea .....o "bara"???....;)

PS:Mertan tii minte in sambata aia de pasti cand am luat-o prin Izvoare, ca era dacia asta si vroia sa se tina dupa noi?? Ei bine asta era....si il si cunosc pe proprietar....;) baiatu e de treaba....are niste idei...si inca mai experimenteaza....
PPS:Asa ca sa nu va mirati daca apare o autohtona misto facuta....mai incolo...cine stie...:rolleyes2

nush stiu voi ce intelgeti prin faptul ca experimenteaza ( nu vreau sa par carcotas) dar cand pui ditami spoileru facut si cu prosc gust si super aiurea parca lar fi facut din pamant cand a plouat ultima oara asa de rau arata si mai vine si f urat
la ce so fi gandit asta nu pot sa imi dau seama ce e drept este ca e unicat mai ales la vopsea:) :) :))
mai cand te apuci de ceva te mai uiti pe vreun site daca vezi ca nu te duce mintea la asa ceva si dupa aia vezi ce si cum
dar fiecare cu parerea lui nu ?

All times are GMT +2. The time now is 01:41.

- Copyright 2026 4Tuning