![]() |
Re: '94 - CRX Del Sol EH6 - 1.6 16v (D16y8) - NEW PICS - TURBO ON !!!
pai am 800 km :D in 2 zile...deci aproape am terminat rodajul...sper sa il fii facut corect totusi...ca am ceva dubii despre cuzinetii aia,fie ei si racing
|
20 Attachment(s)
gen stilul rodaj...
|
niceee....
|
man,tu ce piese din motor vrei sa rodezi defapt ?
si alta idee,mergi cu softul stock si presiune pozitiva in admisie ? |
segmenti,cuzineti...deastea rodez....iar cu softul,da e stock,dar cu mai multa benzinica,din regulator...pe cur da cu fum negru,adica benzina nearsa...
ps:0.3 presiune merg |
Quote:
|
Frumos,felicitari :) Zi-mi te rog,turbina e T3/T4 cu A/R 50 pe admisie si A/R .63 pe evacuare?La ce turatii iti face presiune avand in vedere ca e motor de 1.6 ca sa stiu la ce sa ma astept si eu :) Mersi si bafta in continuare
P.S:legat de oil catch can,il ai montat ca nu l-am vazut in poze,sti ce am vb cu tine pe pm :) |
3 Attachment(s)
e montat,dar e ascuns :P
da turbina e cu specificatiile spuse de tine,si intra (la mine) in jur de 4000 rpm...destul de sus,dar asta e,ne facem noi mari :) imi lipseste breatherul de la el,il montez azi si pe ala :) in principiu e cum ti am zis in PM legat,un furtun de la capacu de culbutori si in celalalt mustiuc un breather.... |
Am inteles,l-am vazut acuma in pozele puse de tine ulterior,mersi frumos :)
La 4000rpm zici,e cam sus intradevar,oare s-ar putea face cumva ca sa mai coboare macar pana pe la 3500rpm?Eventual cu un set de axe cu came.......?Bafta in continuare |
Oricum pentru racing (liniute) pica in zona de boost la schimbarea treptei.
De vtm nu e cazul iar in oras se regleaza piciorul in functie de turbina nu invers :D Si modificarile pentru mai mult flow la chiuloasa care ar putea sa invarta turbina mai jos nu cred ca le face Fane prea curand :D Dar asa ca idee: exista supape mai mari care se pot monta pe motorul asta? Sau stroker kit? |
exista alezaj :) si pistoane mai mari.... exista si alte camasi,dar destul de scumpe... cred ca cea mai viabila varianta ar fi cu alte supape,mai mari...si chiuloasa portata
|
Quote:
Dar acum nu ai mai avea nevoie de flow pentru turbina :D Bineinteles exista posibilitatea unui turbo mai mic.Mai ales ca dihania aia de pe masina cred ca face mai mult boost decat poti tu sa cari. |
|
bine ai facut ca ai crank-uit-o fara bujii,sa ajunga ulei in turbo-ul nou.
nu te mai juca cu sunetul wastegate-ului pana nu ajungi la 'tuner' :) |
Foarte buna treaba, daca ii faci si o mapare la fel de buna nu ai treaba,asta daca nu incepi sa te joci cu boost-ul :-)
P.S Nu ar fi trebuit sa ii mai faci inca o iesire din capacul culbutori pt oil catch tank :?: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:26. |
- Copyright 2026 4Tuning