Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Tutoriale tuning manual machete! (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/58435-tutoriale-tuning-manual-machete.html)

khrysty@n 31-01-10 11:52

Re: Tutoriale tuning manual machete!

Este un BMW M3 de la Bburago, care a fost "sters" de toate abtibildele, si acuma doresc sa il revopsesc. Am Praktiker in oras, dar daca ma duc acolo nu stiu dupa ce anume sa ma uit. Exista o formula pentru acel decapant, din ce anume este facut?

Poze am sa pun diseara.

khrysty@n 31-01-10 11:59

Scuze pentru dublu post... Intreg farul are forma de "bagheta", pe care sunt lipite amandoua farurile propriu-zise. Prostia pe care am facut-o, a fost ca am tras excesiv de el si s-a rupt in partea din dreapta, si acuma numa nu mai am o parte mica care tine farul.

Pe langa asta farul e si matuit acuma, de la tentativa mea de al lipi cu super glue.

Cum am promis revin cu poze diseara, sau maine dimineata, cu problema respectiva si masina.;)

alynex 31-01-10 13:05

Nu este nici o formula...
Ceri spray decapant, sau solutie decapanta.

expres 31-01-10 22:02

o idee cum sa fac vopseaua mata?

zN3u 31-01-10 23:32

Vezi ca exista spary culoare mata direct fara nici o treaba si multe probleme un doi rezolvi problema asa .

Martinos 02-02-10 12:10

Quote:

Originally Posted by zN3u (Post 3036632)
Vezi ca exista spary culoare mata direct fara nici o treaba si multe probleme un doi rezolvi problema asa .

Corect.....

vn-08-nen 02-02-10 22:50

Vopseaua mata in special cea neagra are un dezavantaj mare :D

SE VEDE PRAFUL IMEDIAT DACA NU E STEARSA MAI MEREU ... nu stiu de ce ... da o nota de eleganta masinii si un alt look dar partea nasoala cu praful ... eu am 2 machete mate si le sterg de praf saptamanal ...

zN3u 03-02-10 14:03

Daca ai vitrina nu e asa mare praf acolo unu si mana si 2 la mana nu poti fi si cu saci in caruta si cu bani luati ;))
Mai e nevoie si care un pic de efort care pana la urma se dovedeste mereu a fi util si placut.

world_eye007 04-02-10 16:18

Am si eu o intrebare, daca ma poate ajuta cineva :-)
Multe dintre machetele Bburago au aceasta problema: nu le stau usile inchise. Mai ales la cele cabrio. Am un BMW M Roadster si as vrea sa stiu ce pot sa ii fac pentru a-i sta usile inchise.

bmwh548 04-02-10 16:47

Ce firma? Pune poze cu balamalele eventual.

world_eye007 04-02-10 16:51

Firma Bburago am zis, scara 1:18 si balamalele alea sunt dog legs :-P

bmwh548 04-02-10 17:12

Scuze nu am fost atent...la Bburago de obicei este un arc pe acolo care tine balamalele "inchise". Ai putea incerca sa il tensionezi putin mai tare.

world_eye007 05-02-10 13:59

Nu are niciun fel de arc. Dogleg-ul intra intr-o gaura peste care vine prins ceva cu surubul. Am desfacut acuma si cred ca este de vina coltul usii, la cea din partea dreapta nu este problema, dar la cea din stanga o impinge in afara ceva...

bmwh548 05-02-10 14:15

Fa poza.

khrysty@n 06-02-10 09:20

Exact masina ta o am si eu.

Si am gasit o solutie...:(

Am lipit usile cu scoci transparent, vreau sa spun ca nu mai stau inchise deloc.:(

All times are GMT +2. The time now is 11:07.

- Copyright 2026 4Tuning