![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
|
partea a 2a ... oricum .. la o masina luata pt "forja" ... e buna :)
asa ar mai fi partea a 3a .. consumu ... ar mai fi partea a 4a ... dimensiunile... |
daca mai sunt 76237 de parti la ce naiba ai mai luat`o???:?
|
it`s not mine ...
proprietaru e un foarte bun prieten :rolleyes2:rolleyes2 eu prefer 1.2 16v :lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
:roll: ok ok....:D
sa ma scuze aleks de atata off :oops: |
1 Attachment(s)
si pe mine ...
Oricum ... Aleks ... ea e vinovata :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: eu ma scot ... ON-Topic : X6 Red ! |
masini nemasini...in orice masina ar fi femeile mi se par cele mai cumsecade, pe scurt azi cred ca numai femeile ma lasau sa ma bag si io ca tot omu.
|
masini de femei? cum spune si piesa: "206 e numarul, Peugeot e marca.." - Grasu XXL - P***a la volan :)
|
3 Attachment(s)
http://www.maglavais.ro/articole/cur...ru_femei_.html
Ce a Audi e a Sashei, Mazda mx5 e a lu ~Ada~, ww e ptr Khalis |
Quote:
|
Quote:
hai ca am mai gasit ceva:oops: :arrow: http://www.cheetah.org/ama/images/sm...-and-Bravo.jpg |
io vreau pisica voi luati masina.
|
pai cati bani iei pe "pisicutza" asta :D :D :D cumperi mai multe TT`uri modelu` ala :)))
|
Honda....masina de "gagici"(1 honda 2 honde:))))toyota la fel,mai e si mazda....dar mai e problema celor la neutru:1 vw-2vw-uri:)))))
|
daciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Sanderooooooooooooooooo am vazut un barbat in ea si mi s-a parut ca era un picutz cam penibil...zic ca e o masina frumusica pentru femei...acum daca vedeti peste desfacatoru ala de bere....
apropo femeia perfecta nu e aia cu desfacatoru de bere in buzunar??? cei de la dacie l-au pus in fata:) |
| All times are GMT +2. The time now is 13:19. |
- Copyright 2026 4Tuning