![]() |
Re: Masini tari vazute in Baia Mare
Hmmm... daca bine retin eu golfu avea 2 evacuari pozitionate pe stanga si pe dreapta. Nu cred ca vorbimd e aceasi masina. Sigur ai vazut Golf 6 GTI ?
|
Quote:
alea cu 2 evacuari pe centru nu scria r32 pa el ca ala am vazut si eu prin bm |
da da, aveti dreptate, l-am vazut iar de 15 min. scrie VR6
|
Corvette C6 rosu dar nu cred ca este o noutate ^^...
|
Corvette`ul il vad tot timpul parcat pe langa Carrefour, cred ca prin zona aceea sta proprietarul. :-)
|
2 Attachment(s)
golful ala negru daca nu este R32 atunci este cea mai buna copie a lui.... acu 3 ani am vrut sa imi cumpar unul si il cunosc foarte bine de aceea eu chiar cred ca e r32 cel putin kitul exterior este, una dintre marile diferente inafara de design intre golf 4 r32 si golf 5 r32 au fost evacuarile, care la Golf V sunt catre mijlocul spoilerului spate, si mult crom pe el ... deci exact pe placul etniei de care discutati :)
poate ii de vanzare cu vreo 6k euro daca tot e "cumparata din olanda" :lol: |
DeVille, aseara, parcare Pizza H, crem.
|
golfu ala 6 e r32 dupa sunet si dupa cat am vazut din"actzibildu' " de pe grila.
|
vazut un x6 visiniu 5.0i:X..ce sunet scotea:oops:
|
R32 nu poate fi numai 5, nu inebuniti copii ma.
De care zic eu sigur e Golf 6 GTI gri inchis cu numere de olanda ca iar m-am dat dupa el azi prin oras ca sa vad exact ce scrie. Pe cel negru nu l-am zarit inca. Quote:
|
Quote:
|
exista si golf 3 si golf 4 r32
|
Da stiu ca exista dar din moment ce il confunda omu cu golful 6, numai 5 putea fi pt ca diferenta e mare de la 4 la 5. Ma refer ca aspect.
|
asa e dar ne cam intindem la niste discutii care nu isi au rostul ? deci ce masini frumoase mai sunt prin Baia Mare?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning