![]() |
Re: E36 - Project MHT
Quote:
|
Am fost si la Craiova, desi am zis ca nu voi fi prezent....obosit, nervos si inca multe alte chestii cu asa zisa cursa, care sincer a fost de tot ......
|
am si eu cateva poze cu MHT-ul pe Aeroport si la Bucovat ... o sa le urc aici mai pe seara duap ce termin de descarcat la ele
|
3 Attachment(s)
Quote:
@Horia:Îmi pare rău de cele întămplate,sper ca enk si ceilalţi ce au mai avut probleme să îşi revina căt mai repede ;) !bft |
Quote:
|
hey hey CRAIOVA hey hey tot asa :) :) :) :) :)
|
Quote:
|
Am vazut ca ENK era ok cand am plecat din Bucuresti, insa la Craiova a ajuns fara capota si cu nasul un pic stramb, nu stiu ce s-a intamplat cu el, iar de MHT nu stiu nimic! Oricum, bafta! :D
|
1 Attachment(s)
Un mic incident am intrat intr un 407... poate daca nu avea stopurile date cu lac negru nu il nimeream asta este SOARTA :)
PS. pana sa fac accident kid2006 a bubuit motorul la mazda, eu am pocnito, opc ul simeringul de la palier si ambreaj, o pisica 318is a blocat cutia in a 1 a toti de la noi ! |
Dupa cum ai zis si tu...SOARTA. Lasa ca ne facem noi mari.
|
Quote:
pana la pitesti trebuie sa gasesc eu o capota... |
Quote:
pana la urma te-ai mai dat cu Kompresor-ul pe Aeroport ? ca eu atunci plecam si nu am mai apucat sa vad |
1 Attachment(s)
Eu stiu ca s`au dat...dar pe putini metri ca nu mai era loc...
Acuma...Flipper tre` sa ne spui cine a castigat :P |
8 Attachment(s)
asa cum am promis , pozele
|
M-am dat de 2 ori si l-am batut tot de atatea ori. Am cam ras la Craiova, deoarece am auzit niste povesti despre masina mea de m-a luat capul, nu de alta dar masina nu e o racheta supersonica, ci are 201 hp scosi pe dyno. Deci, fratilor nu mai dati cu presupusul inainte sa intrebati, sau aveti impresia ca dintr-un soft pe aspirat iti iei 50 cp? Este foarte adevarat ca am muncit la masina asta si are modificari, dar asta nu inseamna ca trebuie sa inflorim. Nu pot spune ca am habar despre modificari indeajuns de mult ca sa ma dau destept, dar pot spune ca ce am modificat la masina a fost facut destul de bine.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning