![]() |
Re: E36 - McMate's new coupe
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
In poza 2 de ce este spatiu acela intre aripa si semnalizare?
|
Quote:
|
ma bag si eu putin in seama dak nu-i cu suparare...dak ma dai si pe mine 2 ture cum zici promit k scriu si eu numai la subiect :-P...si apropo trebuia sa pui si tu un pachet de kent lung k atunci parea si mai joasa masina :-P.glumes.cu distanta ai intre toba si pamant nu ai probleme pe la gropile de acolo din buc?in orice caz misto masina si se vede k muca buna isi spune cuvantu.bafta in continuare
|
asteptam niste filmulete cu drifturi :D
|
Masina e grava rau de tot....bravo mate, felicitari pt ca ai reusit sa-ti duci proiectul la final
|
Quote:
|
Quote:
Felicitari inca o data razvane, arata foarte bine... si sunt absolut sigur, ca e de vis pe sosea. voiam sa te intreb, pentru a face reglajul de inaltime, trebuie sa ridici masina pe rampa? sau au o chichita ceva, gen wrx sti? (scuza-ma dar chiar nu stiu) Oricum m-am uitat pe net, suspensia e super, ready for race... reglaje pentru bump damping, rebound damping.... merita toti 1400e... |
pai pentru reglajul de inaltime o ridici pe cric si dai roata jos, dupa care masori cu un cm distanta intre centrul rotii si aripa si intre buza jantei si aripa k sa ai 2 repere fixe, iar ce ai vazu tu pe WRX este EDFC Controller , care este un dispozitiv electronic care are 4 motorase ce se pun pe robinetele de duritate pentru a modifica din masina in timp real duritatea, il voi achizitiona si eu cat de curand, insa inaltimea poate fi reglabila numai la sistemele airbag suspension , sau hidraulic suspension, in rest e manual :))
Cat de curand voi lua si Upper mounts pentru ea k sa o pot cracana de fata sa stea mult mai bine de-a latu |
Quote:
|
momentan nu am decat atat, filmata de un prieten https://i24.photobucket.com/albums/c4...th_Iodrift.jpg
|
ce bene se duce...ar trebui sa faci mai multe filmulete mai lungi :D
|
din pacate actiune a fost din plin si aseara si acum 2 si acum 3 seri insa nu prea vine nimeni cu o camera sa se filmeze...dar facem odata si ceva mai lung :)
|
FACEM !!!!!!!! :D stai asa sa termin bacu :D sti ca ti`am promis
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:28. |
- Copyright 2026 4Tuning