![]() |
1 Attachment(s)
cat e ceasu..???5 fara un sfert???marfaaa.... :shock:
|
1 Attachment(s)
hm...vad ca nimeni nu se baga la masina mea ...!
asa ca am facut`o eu ..... astept pareri desi as vrea sa vad cum va iese si voua ! ps: nu o sa mai lucrez pe acest topic asa ca bye bye ! |
Re:
Quote:
nu merge, mai incearca si poate te trezesti cu un cico!! |
plssssss plsssss
|
1 Attachment(s)
my car by KNOX frate esti super tare !
sa vedem cine mai face! |
1 Attachment(s)
i-a mane uite am facut si eu :D
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ia mane si de la mine una :hug:
|
faceti-mi ma si mie un tuning cat de cat la slz pls .. :( aproape totzi v-ati batut joc si le faceti in graba :( :(
|
sandrin
incepi sa ma enervezi. masina ta a fost preparata de mai multi. si nu in graba,a iesit chiar misto(cea facuta de mine :P :D ) ce vrei sa iasa din soleza aia avion ?? :? |
am zis aproape toti (cu exceptia ta si a inca1,2pers.) ... dar restu uitate si tu sa vezi :idea:
|
masina mea??? pls
|
Re:
Quote:
nu-mi spui tu mie sa-ti fac masina am , ai inteles ? nu ma obligi tu pe mine ( noi ) sa iti facem masina ma , clar ? o facem cand vrem noi , daca vrem noi , ai inteles bai kkciosule ? extraordinar .. a ajuns un .... sa ma oblige sa-i tunez masina, nu vreau , si nici ca mai pupi masina tunata de baieti pe aici .. hai .. \"find another way home\" clar ? pa |
Re:
Quote:
ca daca le fac toti la comanda iese o pla .. uite madskilzu ti-a facut-o la 4 dimineatza .. chill .. husa husa cum zice blowwind |
ok
am inteles! gata stau potolit si voi lasa \"geniile\" sa lucreze chiar nu va grabiti va rog |
| All times are GMT +2. The time now is 01:41. |
- Copyright 2026 4Tuning