![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
Quote:
a fost frumos...am mers incet ca aveam un copilot care imi tot rupea diverse manere de prin masina :)) si decat sa vin cu ea bucati am preferat sa merg mai chill :) frumoasa astra...are nevoie de roti :) |
5 Attachment(s)
ceva poze de pe drum , masina s a comportat super ..nu a avut nicio problema :)) ma mir si eu ..e primul drum mai lung de 200 de km pe care il face masina de cand o am ...sau ...nu mai stiu :))
|
1 Attachment(s)
Pun si eu una de la "locul faptei". ;)
|
Multumesc Esperache.
tu nu ai fost cu masina ? sau ce face....? eu n am vazut masina aia niciodata...da mi si mie un link cu ea sa o :shock::shock::shock: |
1 Attachment(s)
N-ai pt. ce Dany; eu n-am fost cu masina pt. ca nu e functionala :sad: ... piston 3 ... "melted" ... am fost cu masina din poza ... e cea de zi cu zi ... ne-am mai intersectat in trafic de multe ori de-a lungul timpului, dar n-aveai de unde sa stii masina asta ... ;)
Link ... in afara de ce e in semnatura mea ... altceva n-am ... |
Quote:
:) de unde sa stiu eu ca tu mergi cu sufragerii pe roti :))) |
Acum ma pregatesc pt. un penthouse in "Centru' Civic" :lol:
|
Quote:
bun bun....sa ai noroc iti zic ! |
pe masina ai cerut 5500e si nu ti-a dat nimeni?
|
Quote:
:))))))))))))))))) da ...:))) un singur "client" am avut care vroia sa mi dea un bmw seria 5 din 1990 ...cu numere de Bulgaria...si sa i mai dau eu ceva diferenta :)))))))))))))))))))))) ca doar e BMW...:)) da am cerut la un moment cand chiar nu mai puteam...nu ma mai tineau nervii..acum am reusit sa o fac masina in proportie de 85% ....sper ca pana la anu sa fie 100% cum vreau eu .:rolleyes2 cand o sa fie 100% gata...atunci am sa o vand pe 5500 :)) Am inscris masina la DRIFT GRAND PRIX- 21-23 octombrie 2011 categoria Tuning , sa speram ca va fi acceptata si ne vedem pe acolo . ;) |
Mai termina cu 5500. Asa asa dany , fa-o sa fie impecabila , si dupa vinde-o ca sa se bucure altul de ea. Oricum stii bine ca niciodata nu vei primii banii meritati pe o masina de genul. Cand ne apucam sa bagam bani in asa ceva , stim ca aia ramane masina noastra pana o iei si o arunci la gunoi. Bafta la expo cu ea
|
Quote:
|
Quote:
depinde la ce oamnei te referi cand spui asta...iti dai seama ca nu vine la mine sa cumpere masina un om care vrea sa si ia un passat diesel...:)) sa mearga cu copilul pe bancheta din spate sa dea cu capu' in barile de la rollcage :)) |
Mai stii peste ce masochisti dai ? :-)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:12. |
- Copyright 2026 4Tuning