![]() |
Re: Ford Ka 1.3 '01 - bleu azur
2 Attachment(s)
n-am mai avut timp de gargarita insa de curand m-am apucat sa-i mai fac ceva mici modificari
|
9 Attachment(s)
am renuntat la ideea de a schimba motorul cu unul mai mare si am decis sa incerc sa scot cativa ponei din cel de 1.3;o sa incerc sa-l aduc la specificatiile celui de pe varianta rally care avea undeva pe la 110 hp;pt moment am facut galerie evac 4-2-1 si am renuntat la catalizator + finala inox sport, in curand o sa fac tot traseul din inox, am cumparat o chiulasa pe care am dus-o la portat,polishat si comprimat(cca 1.7 mm din ea), am cumparat un corp clapeta acceleratie de puma 1.7 (50 mm);pt viitorul apropiat, trebuie sa soseasca kitul axe de la kent cams, PBV,unichip(inca nu m-am decis ce o sa fol) si inducton kitul de la pipiercross+ sper sa iau in curand si o suspensie reglabila pe inaltime pt ea;cam atat pt moment...
|
frumusica masina. i-am luat prietenei mele una la fel (la culoare ma refer). sa mai bagi poze de actualitate.
|
Frumos ce faci tu pe acolo,de ce nu ai luat clapeta de 2.0 16v mondeo?E putin mai mare...
|
Quote:
|
Cea de 2.0 avea 56mm
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
diferenta dintre clapeta de 1.3 si cea de 1.7 eu zic ca este enorma;si regulatorul de presiune care tocmai a sosit
|
5 Attachment(s)
am nevoie de ceva ajutor pt a monta regulatorul de presiune reglabil;daca are cineva vreun sfat fac cinste;pun cateva poze cu regulatorl stoc;
|
foarte frumoasa!!!:Dfelicitari pt viitor...:D
|
2 Attachment(s)
Quote:
a trebuit sa cumpar o rampa de injectie diferita fata de ce am eu pe masina la care am montat un adaptor, iar in cele din urma am reusit sa montez regulatorul de presiune |
1 Attachment(s)
in sfarsit mi-a venit din Uk adaptorul pt corpul clapeta de 50 mm;
|
Foarte reusita! Felicitari!
|
1 Attachment(s)
un mic update:s-a montat clpaeta 50 mm + adaptor + cablu ford puma, regulatorul de presiune reglabil si cold aire intake
|
felicitari :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:11. |
- Copyright 2026 4Tuning