![]() |
Re: Logan 1.6 Ambition vs. Cielo Executive
Exact asta e problema, suntem in 2006, dacia are aproape 50 de ani de existenta si de "istorie" si tot nu a invatat macar sa-si respecte clientii.
|
Asta-i o problema generala in Romania.
|
50 de ani ?????? !!!!!!!
Putea sa concureze cu renault nu sa fie cumparata |
Nu era politica lor. Acuma au gresit. Putea sa fie cumparata de catre oricine altcineva, chiar si Peugeot sau Kia, dar Renault a dat banul gros si uite asa fabrica de la Mioveni s-a intors la origini (Adica data-n p***a ma-sii, scuzati exprimarea)
|
IS complet de acord cu asta, ce bine era dak il lua kia, era perfect :D
|
Deci nereferindu-ma la vanzari (stiu ca sunt offtopic) pt ca rusii sunt persecutati de europeni si americani Dacia vi se pare peste Lada, eu zic ca cel putin la motor chiar deloc.
|
Quote:
dak cielo e facut in RO si e masina praf atunci loganul ce sa mai zic k tot in RO e facut si sincer cielo desi e mai vechi arata mai bine decat golanul din mai multe puncte de vedere |
Quote:
|
Quote:
aq sincer dak era cielo lansat aq pe piata pt prima data sa vezi ce era -virtual tuning -gen s2000 -de toate.... nu crezi???? |
Quote:
|
Ba da, ar fi normal, dar unele poze cu loganul chiar ma distreaza, cand vad buburuza cu nijt spoilere din alea zici ca-i sifonier :))))))
|
Da e normal sa fie mai bagat in seama, mai ales in romania unde care are varianta 1.6 full zici ca e in mercedes (te priveste de sus :) )
|
:))
Eu cred ca dekt sa dau banii pe logan, mai bine iau un astra tdi |
Sunt multe optiuni la banii aia sau masini pt care mai merita sa strangi putin sau sa te imprumuti, dar la logan mai e si faza cu ratele (nu ai vazut ca la un tv) si asta e miere pt roman si e normal.
|
Deci pt mine in curte ar fi bun un logan, pt ca n-am carnet, dar pt strada neah :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning