![]() |
Re: Machete stock!
2 Attachment(s)
|
baieti, va recomand magazinul de la cocor etaj 3. am cumparat azi 3 machete de acolo, din pacate toate drept cadou pentru altcineva. oricum, au o varietate destul de mare de machete de metal. also, a zis ca pe la inceputul lui februarie vor aduce si machete din plastic, kit'uri( auto)
|
Quote:
oricum am mai aflat de inca un magazin: Sos. Pantelimon, nr. 93, bl. 403A (in incinta magazinului Ultra Pro) |
9 Attachment(s)
super masinile voastre, cateva exemplare sunt chiar rare si greu de gasit.
Am si eu cateva masinute 1/24 si 1/43, o sa incep cu cele mai mari. Producator: MAISTO Marca: Chevrolet Model: NOVA SS COUPE Fabricatie: 1970 |
Quote:
|
Salut Alzisor.Bine ai venit printre noi! Interesanta macheta ta:D Are destule detalii pentru 1:24 ..bafta in continuare ;)
|
Quote:
adresa am luat-o de pe site-ul lor :-) |
am vazut si eu asa ceva in strainatate!
era 15euroi ;) faina rau! |
am mai adaugat un porsche boxter 1:24 maisto
poze mai incolo :D |
1 Attachment(s)
si eu am mai adaugat un chevrolet corvette 1957 ...poze mai incolo.. deocamdata doar aia d pe site :shock: :shock: :oops:
e tot maisto da mult mai in detaliu...si sistemu d prindere a rotilor e k la bburago si dai d volan si se invart rotile...la celalalte maisto nu merge :sad: |
10 Attachment(s)
pun si eu o serie de poze cu o alta masina foarte foarte veche si care arata destul de rau! o am de peste 10ani si a stat bine pitita intr-un sertar in pat...si uitasem de ea!!! am gasit-o si m-am speriat!!!!
se intituleaza: PORSCHE 911 GT1 Fabricant: Anson Scara: 1/18 Productie: 1995 Proprietate: 1997 Scuzati tiganiile alea de pe spate...eram mai atunci si m-am gandit eu sa repar ce au stricat altii...macheta e luata din targ din Germania si era cam stricata...o roata rupta, oglinzile si eleronul lipsa! |
Quote:
|
reme...fao bucati spalo bine ...dak poti vopsesteo...si fao sa arate k noua...k e super masina :d
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Ferrari
F50 1995 Burago 1/24 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning