![]() |
Re: Desenele mele: blue macca
Foarte tare ideea cu ambalajul pentru mere!
Cum ti s-a parut la Olimpiada? Usor, dificil? Cred ca mai multa zarva s-a facut decat complexitatea probelor. Daca vrei sa ne spui, pe ce loc ai iesit? :) Din cate am inteles, a fost pe categorii, Arte, Arhitectura si ceva la Istoria Artelor/Arhitecurii. |
2 Attachment(s)
Quote:
aparatul era in fata mea; iveco :-?? era tot in fata mea... nu m.am gandit pentru ce. Quote:
Quote:
Da au fost mai multe sectii; am iesit pe 1, dar nu mi s.a parut foarte corect, au fost vreo 2 lucrari care mi.au placut mai mult. |
4 Attachment(s)
still blackzilla :arrow:
|
Frumos :|. Felicitari pentru olimpiada. BMW-ul din postul anterior mi-a placut, a fost cum a fost, dar asta e demential, cel putin ca impact vizual...
|
Ai tu ceva cu masina asta..Bravo, foarte frumos!
|
pai dak e fan bmw
nu`mi plac desenele..sunt prea realistice :)) |
1 Attachment(s)
cristi, sper sa ajung sa va plictisesc de masina asta...
silviu, asta e... :sad: intre timp un mic update |
mi se pare putin gresita bara din fata cu tot cu numar..nu e in linie continua..la mijloc ma refer..nu? sau asa e masina? :D
|
Quote:
Stai tu linistit ca nu ne plictisesti...cel putin pe mine nu. Frumos update'ul! |
foarte frumoase desenele, la hasura esti maestru:), da multe dintre masini au roata spate un pic stramba
|
nu se poate, parca sunt poze :). prea tare. bafta in continuare.
|
o singura kestie ai gresit la blackzilla ;) ...curbura aripii spate trebuia facuta mai jos. la nicio masina aripile nu sunt pe aceeasi linie ;)). in rest ce sa zic, dementiala.
|
Si eu am observat faptul ca aripile nu-s pe aceeasi linie si mi se pare ciudat, adica,,,, cand desenez ceva, mai ales din profil, fara sa ma inspir puternic dintr-o poza sau fara sa o bibilesc sa arate chiar ca acolo, am mereu tendinta sa fac aripile pe aceeasi linie, asa par mai bine asezate.
blu'? Ce anume a facut sa-ti pice pata pe masina asta?:D un test drive neasteptat? Pentru ca nu am mai vazut sa faci un A2 cu o masina si dupa diferite "ilustratii" cu ea. |
2 Attachment(s)
Quote:
desenul avea curbura prea mare (la perspectiva fata) asa ca am incercat sa o retusez cu PS; ce.a iesit, observati si voi. asta este :D Quote:
Quote:
Quote:
rotile au diametrul relativ egal iar aripile nu sunt inaltate diferit; totusi am gresit la 'linia mijlocie' a masinii (care ar trebui sa fie mai inclinata) iar lumina de pe capota parca 'ridica' botul... si cu asta, mi.am incheiat pledoaria. Quote:
nu aripa spate e mai sus decat cea fata, ci masina in sine are o foarte mica inclinatie. testdrive, as vrea eu; abia am vazut.o de vreo 2-3 ori prin oras o sa va dati voi seama pe parcurs cum sta treaba. iar pozele pentru astazi sunt: - blueprint (perspectiva laterala cu inaltimea aripilor subliniata) - interior |
Interiorul asta e prea frumos. Bravo!
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning