![]() |
Re: Evl*Skillz
Quote:
|
Ce pacat focs..:| imi pare rau pt voi si aiurea ca faceati o echipa buna ;) parerea mea
|
Intradevar, in aceasta trista si urata zi de 24.10.2008
Echipa EvL*Skillz a ramas fara... 2 dintre membri .. Membri mega importanti de altfel care dupa 2-3 luni de munca unu , altu .. un pic mai mult, au ajuns la concluzia ca ei nu mai pot lucra in conditiile astea.. :lol: mult succes inainte , altii o fac de ani de zile si nu se plang atat. acestea fiind spuse, mai exact , parerea voastra, intr-un post, cat si a noastra, in celalalt , gata, postati in alte parti,nu aici ! |
3 Attachment(s)
.x.x.x...x.x
|
foarte tare prima poza...pisica aia e tziplaaa
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
xxxxxxxxxxx
|
1 Attachment(s)
play&win
|
Quote:
|
mersi frate..
mai urmeaza |
Momentan ne-am reprofilat un pic , dat fiind faptul ca nu exista... sectiunea de filme ... proprii ...
o sa punem aici cu scuzele de rigoare adminilor si moderatorilor si etc.. sper sa nu fie cu suparare prea mare ... apare si varianta de download la o rezolutie mult mai buna ... maine ... https://www.youtube.com/watch?v=mDBTvoBrUdg Drifting in Bucharest - Late Autumn Night by EvLSkillz cu ajutorul lui Golfuletz.. |
Super reusit noul movie by EVL*SKILLZ ;) si marfa a 2 a poza cu ursachee :X fortzaaa
|
frumos filmul.... il veti pune pe forum pt download ?
|
e pus...pe topicul lu santos cu e30-ul
|
1 Attachment(s)
pentru cei care doresc semnatura cu tot cu linkurile de download si view,aveti atasat in notepad ce trebuie scris.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning