Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Fotografiile mele (https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele.html)
-   -   Fotografiile noastre - RAndrey (https://forum.4tuning.ro/533-fotografiile-mele/50745-fotografiile-noastre-randrey.html)

andrey2003 10-04-09 12:52

204

1 Attachment(s)
Audi A4 S-Line 3.0TDI Quattro

bogdan_m 10-04-09 13:32

Re: Fotografiile noastre - RAndrey

salut - m-am uitat peste fotografiile postate de tine. modelele sunt superbe - si unele fotografii sunt foarte reusite. daca accepti un sfat mic - sau doua - ca na - asa sunt romanii :) sfatosi - ti-as recomanda sa nu mai faci foto ziua la 12 sau la 14 , de preferat sunt momentele in zi cand umbrele se lasa sau se ridica - astfel - intensitatea luminii este optima pentru cromatica automobilului . alt sfat - este acela de a incadra autoturismul cat mai bine in fotografie - am observat tendinta asta la unii - se pune accentul si pe locul in care e facuta fotografia automobilului , dar nu in detrimentul continutului. si - la masinile sport - e de preferat ca fotografiile sa fie facute la nivelul braului , chiar daca ai un trepied inalt - si in general - pe asfalt, nu pe iarba sau drum de macadam ( ai grija - nici umbra fotografului , sau a trepiedului nu trebuie fotografiate)
daca tot vrei sa faci foto ziua cand soarele este suuuus pe cer - iti recomand sa faci cu un filtru de polarizare, si cu blitz-ul pentru a umple si zonele subexpuse din umbra/penumbra - si asfaltul pe care este parcata masina sa fie cat mai deschis la culoare si .. nelineat.
sfaturile astea sunt nu neaparat din "experienta (care e aproape zero)" mea de fotograf pe automobile, ci mai mult din cea de foto pur si simplu - care a invatat pe parcurs si a incercat sa evite anumite greseli clasice.
sanatate - si succes in continuare ;)

ra2 15-04-09 11:35

2 Attachment(s)
Pozele care au fost facute pt revista 4tuning;)

in curand vom posta si pe cele de la eveniment si site-u va fi deschis ;) cat mai curand posibil

ra2 16-04-09 22:22

siteu RAndrey este gata :D (varianta beta)

www.************

mihai134 17-04-09 00:00

la prima vedere pare ok. aveti grija insa la niste greseli elementare :) (pe prima pagina chestia cu getting closer to perfection in movie's si la sectiunea de downloads faza cu reveni-ti :)

ra2 17-04-09 00:02

da stiu de ele eu i am zis de faza cu movie's ca se scrie movies da cel care a facut siteu a zis nu domne ca se scrie asa si cu reveniti la fel ma rog o sa fie corectate greselile cand o sa mai punem poze pe site.

mai asteptam si alte parereri

ra2 22-04-09 23:23

2 Attachment(s)
etc etc

Achim 24-04-09 16:42

tipul am vaz ca sta (sau lucreaza mai bine zis) pe langa mine ca tot timpul vad masina pe la parc ;)

in schimb... ceva cu pozele de la salon?

andrey2003 26-04-09 09:31

Saptamana asta vin si pozele de la 4td >:)

ra2 12-05-09 21:44

poze noi le puteti vedea in curand pe site-u www.************ care va fi si modificat putin si pe un alt forum pentru ca aici nu se poate din cate obs.

ra2 13-05-09 21:40

3 Attachment(s)
un mic preview

Sonny 14-05-09 21:04

Mi se pare mie sau a intrat un ultra wide in familie?

ra2 14-05-09 22:07

ti se pare bine :D

Sonny 14-05-09 22:09

10-20 sigma? Daca ai obiectivu asta, am alte asteptari de la tine. E perfect ob ala pentru masini. Baga mare acolo.

ra2 14-05-09 23:44

1 Attachment(s)
oricum astea nu sunt singurele sunt unele mult mai grave

+ my first pano

All times are GMT +2. The time now is 18:05.

- Copyright 2026 4Tuning