Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Fiat (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat.html)
-   -   Seicento - NT O5 YRJ (https://forum.4tuning.ro/118-masina-mea-fiat/49376-seicento-nt-o5-yrj.html)

morpheusmaster 27-11-08 18:39

Re: My Seicento - NT O5 YRJ

Thank you, thank you, thank you...cum zic eu in ultimul an...masina e deabea la inceput...urmeaza multe...bani sa fie (si problema vesnica e ca nu's)...oricum...lucrurile vor evolua vizibil sau nevizibil (sub capota...) treptat.

In curand am sa scriu un post lung lung lung...o retrospectiva...1 an de munca :D

mba 30-11-08 23:07

sa ma anunti cand ai de gand sa faci postu... ( macar 2 zile :-" ) sa ate prezinti si cu un desen despre viitor)

mba 02-12-08 21:58

2 Attachment(s)
si trecem la lucruri mai serioase...
cam la stilu acesta de tuning am ajuns cu morph..
deocamdata doar fatza terminata...va veni si spatele

si cum a zis el....astept rasplata( nu berea...masina terminata)

morpheusmaster 02-12-08 22:20

In primul rand vreau sa spun ca Alex_Mba e un baiat de nota 10 si un desenator de nota 20...imaginatia e la ea acasa si ideile sunt din plin...mai departe decat am putut eu gandi el a realizat...si...ce a facut ma lasat mai mult decat masca...pur si simplu ma facut sa ma agit...si...senzatia care o am acum...si ce am in cap e ceva in genu "I GOT TO GET THE MONEY I GOT TO GET THE MONEY I GOT TO GET THE MONEY"...numai asta am in cap...cum sa fac rost de $ si sa realizez bodykitul...caci asta iam promis din start :D...asa iam promis ca ii multumesc si am de gand sa ma tin de cuvant caci asta e planu de atac pe 2009...ce e in poze sa fie si pe strazi...caci este 100% realizabil ce a facut el acolo... Acum e vb. doar de bani...asa ca miam propus sa ma duc la Dansez petru tine :)) si sa dansez pentru bodykitu meu:)) (glumesc).

Deci:
Custom Bodykit
Custom paint (alb cu perla albastra)
Oglinzi Fk Cup
Jante Borbet T pe 14'
Faruri clare cu lupa
Eleron (nu se vede in poza)
...multe altele...astea sunt doar cateva...in curand am sa fac un post luuuuuuung...cat 1 an...ca cine o sa urmareasca topicul...sa citeasca doar 1 post nu 35 pagini.

P.S. Au trecut 13 zile de cand trebuia sa am suspensia...si...NU A VENIT INCA...so...astept in continuare...

Multumesc Alex Mba inca odata, va salut cu respect!!! Numai bine si spor la tunarit

sorin_sorin95 03-12-08 00:06

Bravo MBA superb desenul ,de Bogdan nici nu mai vorbesc si cu a lui buburuza. Dar poate te gandesti sa faci ceva si la un Tico...

Spark 07-12-08 03:17

morph tata ... sa-ti traiasca masina si topicul.
din moment ce postez la ora la care postez, iti dai seama ca mi-a luat ceva (destul) timp ca sa pargurg topicul cap coada. dar pana la urma tot am reusit.

acum ce sa zic si eu decat sa-mi dau cu parerea. e foarte misto masina. in primul rand ca la felcum ai zis si tu lainceputul topicului e o masina (care stock) lumea nu da 2 bani pe ea, si din care ai reusit sa scoti ceva unicat si frumos in acelasi timp. in plus e poket roket deci esti de a meu ;) toate modificarile aduse masinii sunt facute cu gust. nu e prea incarcata sau ceva, e exact cum trebuie sa fie facut.

masina arata impecabil, deci la capitolul asta nu am ce zice. totusi eu te sfatuiesc sa scoti ce se paote din motorul care il ai. un schimb de motor nu stiu cat ar fi de indicat (cum spuneai cu motor de punto si alte chestii si nici nu stiu daca se paote din cauza cresterii de putere fara de puterea originala a masinii)
ai putea eventual sa scoti siglele cu fiat. e doar o opinie. eu is maniac si imi place sa nu apra sicla de la masina. parca ii da o alta alura.

un tuning cat mai clean e si unul durabil, parerea mea. deci desi angel-eyes-urile arata bine poate nu sunt chiar cel mai bun lucru. (PS scoate ledu` ala albastru de la sprituitorul de pe capota ca nu da bine deloc). eventual daca te bate gandul si pentru shaved doors, adica sa scoti clantele de la ushi. ar fi si asta o idee.

deocamdata eu cam atat am avut de spus. bafta la masina si bafta cu proiectul in continuare. numai bine.

morpheusmaster 07-12-08 11:21

MS fain tare k ai avut rabdarea si pt parerile tale obiective. Dar
1) Angel eyesurile au sarit din schema de cand miam pus xenonu (ca imi obstructionau lumina...mai xact se vedeau 2 cercuri pe asfalt...era kind of funny) :) dar iarna asta imi fac farurile cu lupa si sticla clara si o sa aiba si angel eyes.
2) Ledul ala de la spritzuitor a sarit de mult la groapa de gunoi...(ce sa faci...eram si eu mai mic si mi sa parut interesant...dar nu am stat mult cu el)

Multe o sa urmeze...si shaved si multe altele...noi sa fim sanatosi

Ms inca odata si team/vam salutat pe toti care sunteti aici pe felie

morpheusmaster 12-12-08 09:34

Spuneam mai de mult ca va pregatesc ceva...si azi am terminat...ENJOY

Un mic filmulet despre o mica masinuta si modificarile care lea survenit in 2008
SEICENTO EVOLUTION
https://www.youtube.com/watch?v=DfnEScBh1vQ

TwentyOne 12-12-08 10:35

foarte frumos filmuletul...si melodia parca imi este cunoscuta :)

Spark 12-12-08 10:59

1 Attachment(s)
piesa e folosita in mai multe filmulete de pe youtube

frumos si filmuletul ;)

si aici e si piesa :

stefan_88 12-12-08 13:06

frumos filmu morph ... bv mosule ... ;)...

bodyspeed 13-12-08 20:01

Foarte tare realizat filmuleul, foarte frumos...
Felicitari man, si astept sa o vad live..:D..si pana o vad prevad ca o sa mai evolueze 8)

morpheusmaster 18-12-08 13:31

A VENIT MOSUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!! Ia ghiciti ce mia adus? :X :X :X :X :X :X :)) POZE CAND AJUNG ACASA!!!

coman razvan 18-12-08 13:32

Pai zi ce ti-a adus! Poze ca poze...da zi! :) Suspensie?

26WRC 18-12-08 13:42

bogdane daca ai nevoie de ajutor sunt pe acasa zilele astea ;) ziceai si de un filmulet:) paote dragem si o fuga la piatra daca ai timp;)

All times are GMT +2. The time now is 17:22.

- Copyright 2026 4Tuning