Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km) (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/48532-top-speed-indicat-bord-dacia-posibile-erori-limita-km.html)

batista 09-02-09 10:32

re: Top speed indicat de bord pe Dacia (posibile erori, fară limită de km)

170 cu logan 1.5 dci

EVenelinno 09-02-09 13:08

Quote:

Originally Posted by gyde (Post 2049591)
B 82 UEP viteza maxima indicata la bord cu benzina omw carrera 100 /170/kmh acum cat de bine o indica ceasul masina este din 80:D dacia 1300 cutie 4 trepte motor 1,3 mai mult nu mai mergea avea 6100 ture

170 km/h cu motor de 1.3 ???? eu cu dacie berlina 5 vit. din 98`motor de 1.6 carb monocorp 150 Kmh/h iar cu dublucorp 165 km/h (videouri la mine pe thread) ...... aberatii de kinderii ce mai bagi si tu ....:lol:

gyde 11-02-09 09:40

eu zic sa iti tii cuvintele pt ca au o marja de eroare foarte mare toate daciile la viteza mare mai informeazate si u asa ca eu nu mint ci indicatorul de pe bordul meu si fii sigur ca am avut navigatie si indica cu 20km mai putin de la 100 in sus adica pe la 140 aveam 125 cam asa asa ca niciodata nu o sa mai merg cui dacia cu viteza pt ca ma prinde radarul=)))

EVenelinno 11-02-09 12:21

poate a ta are marja de eroare de 20 km/h.....eu stiu ca la cele care functioneaza normal marja de eroare e de 5 max 10 km ;) cuvintele egal cu 0...poze sau video.

fiderzen 17-02-09 21:37

la mine e 10kmh la dacie...la viteze peste 110kmh

adrian_YLI 21-02-09 14:20

1.8 16 valve dacia 1310 cam 205km/h in trp a 4-a

crazyfornova 21-02-09 16:31

baaa esti nebun?????!!! =)) cam 205km/h in trp a 4-a in a5-a aveai 230???

adrian_YLI 21-02-09 22:30

in treapta a cincea numi mai trage imi scade mult turatia
maxim 195 cu a cincea
e de consum

El3ctr0n 22-02-09 13:29

ai, pe dreacu....ia pune ma tu poze cu msina ...cu motoru...sa vedem si noi 1.8 ala...da si niste detalii despre cu cutie...
cate ture avea cu a 4 la 205.....17.000:))
bai baieti bagatziva bai mintile in cap..
e o vorba...decat sa taci si sa pari prost...mai bine vorbesti si inlaturi orice indoiala...asa ai facut tu...

Ja_Rule 22-02-09 14:07

El3ctr0n, mai intâi interesează`te despre YLI ... vezi că intră la grupa C 131-165CP ;) omu` e din D R T .. poate n`ai inteles ... in prezenta mea, a 3`a s`a dus până`n 165 km/h, niciuna dintre masinile din semnătura ta nu fac fată unei dacii (B 42 YLI) ...

P.S.: mai lucrează putin la exprimare, "ai pe dracu", "ia pune tu poze cu masina" ... mă scot din sărite ... Florică acceptă oameni ca tine in NSL?... mă indoiesc

El3ctr0n 22-02-09 14:24

da de unde ti-ai dat seama ca nu am ce sa ii fac cu nici o masina din semnatura...
imi e de ajuns aia de 90 de cai...
iar despre exprimare...de nervi...
si mai usor cu jignirile... stiu ca din tastatura ,singur in fata calculatorului...atunci cand simti ca esti "on top of the world" poti spune multe....
dar pe care nu le poti sustine fata in fata....
eu inteleg ca omu e cu tine in club , dar asta nu iti da dreptul sa ma calci pe mine in picioare, pentru un copil aiurit...
uitate si tu prin posturile mele un pic...sa vezi ca au fost colegi si chiar prieteni din nsl care au mai scos galuste dinastea. NU le-am tinut partea...ba chiar le-am atras atentia...
in ultimul rand... sincer nu am vrut sa supar pe nimeni, nici macar pe tipul cu bolidul...
am cerut niste poze...si un filmuletz ceva...ca sa ne lamureasca. daca era cum zicea el...avea felicitarile mele si ale tuturor care citesc acest thread

RobertRFG 22-02-09 14:36

la 35 de ani ti se pare copil :lol::lol::lol:
unii vorbesc ca sa nu taca,mai intai intereseaza-te ce poate masina si apoi chinuite sa tastezi si tu doua vorbe...

viorel 77 22-02-09 14:43

1 Attachment(s)
asta este masina

Ja_Rule 22-02-09 15:01

1 Attachment(s)
nu stiu de ce te`ai simtit calcat in picioare ... nu asta a fost intentia .. uite un filmulet cu YLI, ca sa nu fi suparat pe noi ;)

adrian_YLI 22-02-09 17:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by El3ctr0n (Post 2089814)
ai, pe dreacu....ia pune ma tu poze cu msina ...cu motoru...sa vedem si noi 1.8 ala...da si niste detalii despre cu cutie...
cate ture avea cu a 4 la 205.....17.000:))
bai baieti bagatziva bai mintile in cap..
e o vorba...decat sa taci si sa pari prost...mai bine vorbesti si inlaturi orice indoiala...asa ai facut tu...

sal El3ctr0n pot sa spun ca pe dracu il am daca vrei
si stii ceva chiar am vrut sa postez masina si ceva filmulete daca nu ma credeti dar nu mai are rost ca nu stiti sa vorbiti
mai intereseaza-te si ai sa vezi
cutie de 21 motor 1.8 16 valve si 136 stock
si inca ceva, fa si tu socoteala ce viteza am la 65oo de rpm, in fiecare treapta
daca nu ma crezi ne intalnim si mergi cu mine pe autostrada si punem un pariu daca te tine
eu am baiat aproape de varsta ta nu cred ca poti vb asa "bai baieti bagativa mintile in cap''

All times are GMT +2. The time now is 06:44.

- Copyright 2026 4Tuning