![]() |
Re: Probleme cu PC-ul
folosesti Nod32? daca da incearca sa-l dezinstalezi si da-i un restart la sistem. Daca nici asa nu merge... reinstaleaza windows-ul :-s
|
Quote:
|
Torrentele, firewall, windows update, toate inchise, deci nu de la asta se trage problema! In schimb am dezinstalat antivirusul(NOD)si dintr-o data a functionat. Cam ciudat sincer ptr ca folosesc Eset de atata amar de timp si n-am avut probleme........sincer, adulmec un mic virus din acela enervant asa ca vom planifica o mica reinstalare de Windows cel mai bine! Deocamdata am instalat alta versiune de NOD, sa vedem daca o sa aiba ceva de comentat..........
|
nu e exclus ca nod-ul sa iti fure banda de transfer pt ca vrea mereu sa isi faca update la semnaturi de virusi ! in fine.. e bine ca ai rezolvat! Eu iti recomand Kaspersky, desi eu .. momentan nu folosesc nici un antivirus si nu am nici o problema !:D
|
Quote:
|
Incearca Avira. Nod32 nu mai recunoaste virusi demult...
|
daca si KIS/KAV mai mananca resurseeeee :)
|
Quote:
|
nu...chiar am calc slab ! dar am instalat pe multe pc-uri multi antivirusi iar kav a fost cel mai stabil!
|
Aveam un hard de 80 Gb pe care aveam windu si multe poze , era plin.
Acum cateva zile inainte sa intre in Wind mi-a dat bluescreen.Am incercat sa reinstalez Windu , la fel , bluescreen.Orice am vrut sa fac imi dadea bluescreen. L-am bagat in alt calculator si l-am scanat de buguri (varamiu stie exact ce a facut).Dupa scan parea ca merge , am dat restart la calcu in care era si merge foarte bine. L-am scos de acolo , l-am bagat la mine si nu il mai recunostea/vedea deloc , plus ca a inceput sa ticaie ( un ticait mai gros :lol: ) Pe mine ma intereseaza sa recuperez pozele de pe el, atat. Mai am vreo sansa? Ce as putea sa fac ? |
daca reusesti sa-l faci sa-l recunoasca pe un alt sistem fa-ti cont pe maze si ia de acolo Appz GetData.Recover.My.Files.v3.9.8.6356-Lz0. Daca e bulit HDD_ul ( si asta se pare ca e problema) e mai greu, eventual cauta o firma care se ocupa cu recuperari de date daca aveai ceva important! succes
|
bulit hdd sau vreo placa pe acolo. Cand incerci sa instalezi...incearca sa scoti toate placile! retea( daca e separata) , tvtuner,, etc. Lasi doar video si incerci sa instalezi. Daca face la fell..e hdd
|
De la hard e problema sigur , acum sunt la acelasi calculator dar cu wind-u instalat pe al doilea hard.
O sa vad ce fac |
ia-ti si tu un hdd nou ca s-au ieftinit calumea rau acuma! unu de 640gb e 250 ron.
|
Pai mai am unul.Nu duc lipsa.
Dar aveam niste poze care erau acolo de cativa ani si nu le-am mai mutat.Nu ma gandeam ca o sa "pice" din prima si pierd tot ce e pe el :) Oricum aveam in plan sa imi cumpar inca unu si sa renunt la cel de 80 |
| All times are GMT +2. The time now is 05:30. |
- Copyright 2026 4Tuning