![]() |
Re: Chat
Cred ca o sa fie prea frig diseara sa iesi cu cbr.... Ne vedem diseara! Plec in vreo 2 ore..
|
niste jante pe 16 pentru octavia unde pot gasii si eu prin oras sau in apropiere?(marci cat de cat celebre:D,second sau noi)?
|
Paulinio cauta aici http://piese-auto.anunturi-auto.4tun...nch-183-1.html
Poate gasesti ceva. |
m-am saturat sa-mi tot caut pe net,ca niciodata nu ma hotarasc sa iau ceva...un magazin,service,ceva din oras care sa aiba ceva frumos pe 5 X 112..:D,daca stie careva...
|
Eu de acolo mi-am luat .... in Tg-Jiu nu prea sunt jenti ... cel mai aproape de unde ai putea sa-ti iei ar fi Craiova.
Dar si acolo trebuie sa cauti si eu zic ca e mult mai comod sa cauti pe net decat sa umblii din service in service. Parerea mea ! |
Ne vedem la 20:00 in Agip , sper sa fim cat mai multi !
|
mai stati vre`o juma de ora pe acolo as va prind si eu? :D
|
wolverine, pentru tine stam special :D Si eu o sa intarzii putin, ca pana mananc..dureaza!
|
eu acum ies...sper sa ajung la timp...va pup
|
Asta a fost , 20 de persoane aprox. , a fost ok . Cei de la politie au vorbit foarte frumos cu noi (a venit un echipaj ) !
|
Pai da si noi am vb frumos ,si nu am facut nimic ilegal ,stateam de vb si atat...
|
Politisti civilizati ;) Nu ca restu' maimutelor care pierd timpul in patrulari!
|
mdaa...trebuia sa-i invitam la un drift ceva cu loganul :)
fratilor..comunitarii astia au ajuns mai sus ca politia romana...nu poti sa faci nimic de ei...prea multi comunitari prin oras :) |
mi`am luat niste emotii cu jimmy.... :)) nu ma mai urc niciodata pe motor :))
|
cu cat ati zburat ?! treapta a 2 a aaa ?! :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning