Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Indragostit pana peste cap ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/4749-indragostit-pana-cap.html)

Spark 05-04-06 23:14

Re: Indragostit pana peste cap ?

mda ... si poate iesitzi la un suc ... ca sa ii treaca ... :) :) :)

aleks 07-04-06 02:09

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
la mishto sa stii ca sunt multi baieti care prefera una nefolosita sa ma exprim asa....

nmie nu-mi plac virginele...
prefer o tipa cu experienta multa
stie cum sa ma faca sa ma simt bine intr-adevar si... deobicei e suficient de trecuta prin experiente de viata k sa stie sa-mi ierte iesirile si... infidelitatile ;)
e verificat... am avut destule virgine si destule fete cu exeprienta multa k sa ma mai insel...
p.s.: da, recunosc, imi cam place sa zbor din floare in floare, fara remuscari, mi-am luat-o prea tare de multe ori k sa mai am prejudecati... e rau tare? :twisted::twisted::twisted:

Eugen_TL 07-04-06 15:29

Quote:

Originally Posted by aleks
nmie nu-mi plac virginele...
prefer o tipa cu experienta multa
stie cum sa ma faca sa ma simt bine intr-adevar si... deobicei e suficient de trecuta prin experiente de viata k sa stie sa-mi ierte iesirile si... infidelitatile ;)
e verificat... am avut destule virgine si destule fete cu exeprienta multa k sa ma mai insel...
p.s.: da, recunosc, imi cam place sa zbor din floare in floare, fara remuscari, mi-am luat-o prea tare de multe ori k sa mai am prejudecati... e rau tare? :twisted::twisted::twisted:

eu cand am spus acest lucru nu m-am referit la sex... e normal sa nu stie nik in acest caz,sau cum spui tu experienta de viata nu are.... dar vezi tu aleks, sunt destui baieti care concep cam greu sa fie cu o fata care a fost folosita de 1 sau chiar mai multi.... mai ales in cazul in care e unu singur si l-a iubit, tu te gandesti"pt ce sa fiu cu asta cand ala si-a facut treaba si a sters-o apoi iar ea l-a iubit... "--- revin la teoria lui mystic cu MARUL ! :)

aleks 09-04-06 04:35

ati innebunit...
o femeie nu-i un mar, sa se consume cand musti din ea
daca era asa, indiferent dak o facea doar cu tine sau si cu altii, avea un numar limitat de "utilizari" si se termina...
dupa asta ce-i faceai?
o impuscai, k e nefolositoare?
am impresia k cineva pierde contactul cu realitatea, si tura asta nu-s eu ala...;)

Eugen_TL 09-04-06 10:37

:):) uite ca unii nu se multumesc cu putin si vor tot.... vor sa fie numai a lor, sau eventual vor ca ea sa nu se mai gandeascsa la fostul sau la primul la pat sau alte aspect... plm ./// NOI SA FIM SANATOSI ! 8)

Psycho 10-04-06 12:26

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
:):) uite ca unii nu se multumesc cu putin si vor tot.... vor sa fie numai a lor, sau eventual vor ca ea sa nu se mai gandeascsa la fostul sau la primul la pat sau alte aspect... plm ./// NOI SA FIM SANATOSI ! 8)

mah tu te duci la curve ... ?!?!?!

Eugen_TL 10-04-06 13:51

Quote:

Originally Posted by Psycho

nu mah ! :) :) :) s-a inteles asta din cele spuse? :shock: incercam sa spun doar ca unii baieti vor ca fata sa nu fie FOLOSITA (sa ma exprim mai clar) si sa fie doar a lor ... iar despre "noi sa fim sanatosi" ca ai subliniat, CE MA? TU NU VREI SA FI SANATOS A? :) :):D

Spark 10-04-06 14:24

nah` .. eu prefer k a mea ... sa fie nefolosita ... de resu` nu ma intere` .. :) :) :)
si .. mda... noi sa fim sanatoshi ... ;)

valib 10-04-06 21:00

si eu prefer sa fie pe cat mai nefolosita...
e mai bine din toate privintele...parerea mea.

Eugen_TL 10-04-06 21:21

si eu la fel de aceea si am deschis problema asta! :) la mine daca s-ar putea chiar deloc si vb serios ! sa spunem ca daca a facut-o cu unu din proistie,betzie, draq stie... important e NU DIN DRAGOSTE, nu m-ar deranja prea tare.... ! dar daca a facut-o din dragoste si plm... mie unu imi vine cam greu sa ma acomodez cu ideea ca ea il uita pe ala asa repede dupa cum imi spune!

Spark 10-04-06 22:17

hmm ... mda ... si mai ales ca pe primul cu care a facut-o ... nu il uita o viatza ... asa ca ...
si dak ea zice ca a trecut peste el .. peste ce a fost ... tot o sa isi aduca aminte ...

Eugen_TL 10-04-06 22:33

de uitat nu ai cum sa uici nici un lucru f micut ca insemnatate... dar il inchizi undeva bine... eu nu-s absurt fratie ca e imposibil sa uiti... dar la mine e alta faza si anume ca banuiesc(cica banuiesc prost) ca ar mai interesa-o EL ca ar mai vrea ceva.,, cu toate ca de 1 an si ceva decat se saluta.. in fine nu are rost sa zic acum despre noi...nu de alta dar ma enervez plm... nu e bine ! :)

Spark 10-04-06 22:59

da u de unde ai aceasta convingere ... ca ea ar mai fi ink interesata in EL ...
ii doar o simpla banuiala a ta ... asa simtzi u ... sau ar mai da si ea ceva mici semne .. k ar mai vrea .. ceva ...

d3vilish_lips 11-04-06 17:34

Quote:

Originally Posted by Psycho

....de ce tu te duci? http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/borgne.gif

Eugen_TL 11-04-06 18:08

spark: asa sunt eu mai nebun si pun raul in fatza na... pot spune ca am si ceva motive sa cred asta dar oricum nu ma mai intereseaza ca cica am terminat-o cu ea... acum decat vorbim asa.... lasam timpul sa treaca... draq stie ce e .. nu ma intreba!:)

ps: aaa am fost cu psycho impreuna la cwrve am uite sa spun! :) :) oops, trebuia sa nu spun? :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 14:34.

- Copyright 2026 4Tuning