![]() |
Re: BZ 88 CVM
1 Attachment(s)
:lol::lol::lol:
|
Waaaw!... place la mine... :) Danke!
|
1 Attachment(s)
:oops:
Scuze de intarziere8) |
decat sa pui fumul ala in spate mai bine aveai grija de capota:)) ca te da de gol
|
1 Attachment(s)
uite si de la mine una:D
|
sika, deja nu mai stii ce desktop sa alegi :D
foarte frumos ce ai facut, dar eu astept modificarile serioase, ;) , atunci sa vedem ce mai are lumea de zis:D apropo. ai dat jantele alea albe? :( |
Ms Emin3m! Da' Broscoiu' meu are tractiune fatza... :)
Ms Wlad! Nu Giuby, nu am dat jantele shi nici nu se vor da. Crazyfornova, ce are capota mea? |
Quote:
|
OK Emin3m! :)
|
Nu ma pot abtine sa nu scriu si eu aici 8)
Ti-am vazut poze cu masina pe un forum comun, si-am intrat la tine pe forum sa citesc despre masina ta......totul forumul l-am rasfoit......BRAVO TATI, ai facut dintr-o Dacie, una ffff frumoasa, FELICITARI. Nu ca rar, chiar deloc n-am vazut o Dacie modificata asa cum e a ta, frumos si cu gust. Felicitari inca odata si tine-o tot asa ;) |
foarte tari jentile. pica bine pe broscoi. felicitari sika, ai bun gust... de mess tii post? tare sunt curios de raspunsul la o intrebare :D si nu te-am mai vazut d cva vreme pe mess...doar o data pe str. patriei daca imi amintesc. apropo unde stai?:D
|
Sica sta pe 1 decembrie.Pe langa mine,adica exact la blocu de langa mine.Eu stau la 5F unpic mai incoace de ANL.:lol:Faina masina,mereu o admir cand trec pe langa ea,erai intr-o seara cu prietena si spalai masina .Am vrut sa ma opresc sa facem cunostinta da erai ocupat:oops:
|
Quote:
|
Ms jm3k3rd3mik si Comy! De mess nu prea am timp... poate o s intru un pic desesara... Daca vrei, imi poti lasa un PM cu intrebarea.
Poate astazi vor mai veni cateva poze cu Broscoiu'... S-ar putea sa fie printre ultimele postate de mine... La sfarsitul saptamanii viitoare s-ar putea ca MASINA SA FIE DE VANZARE... :( Avetzi grija de voi!!! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:43. |
- Copyright 2026 4Tuning