![]() |
Re: Roman
Quote:
|
bai baieti...in roman ink nu a ajuns fenomenul asta...degeaba va chinuiti... doar braescu ce are cea mai rasarita masina din roman... dupa urmeaza anania cu ceva modificari la subaru....si cam atat....de tunning nu putem vb in roman deocamdata...doar dak noi cei de aici kre suntem prin cluburi promovam asta si acolo....in curand imi voi achizitiona si eu masina....si o voi face pe gustul meu...dar... faza e k nujt dak va prinde asa ceva vreodata in roman :D numai bine !!!!
|
BobG daca te intereseaza sunt mai multe masini decat cele mentionate de tine, al lui Braescu (sincer nici nu stiu care e) si ale lui Anania.....cum a zis si Dragos mai sus ca daca stai sa le aduni ajungi pe la 50
|
Skilodu sunt multe masini tunate in roman,opelu ala alb e super tare,subaru lu anania,si golfu lu braescu e ok,si calibru lu ala care o avut pisicuta aia decapotabila din favorit,si mai sunt destule masini...
|
masini kre ce ma?? kre au geamuri fumurii si/sau jante....si alea sunt masini modificate??? hai fratilor sa fim seriosi....vb de prostii...sau te referi k vara mai vin astia de prin afara cu o masina modificata si fac senzatie acolo si gata sunt masini tunate?? :)) mai baiete...stiu despre ce vb...asa k.... si nu mai vb de masini modificate dak nu stii Golful 2 portocaliu al lui Braescu kre a luat diferite cupe la competitiile de tunning....ok???
|
bai fratilor sunteti nebuni...deci plm...ok...vreti sa fie....dar nu sunt frate masini acolo...deocamdata nu sunt...intelegeti???
|
Quote:
|
a si opelul ala al cu tribale gen dragoni pe el (actibilduri) e chici frate....dak ai fi stat sa studiezi atent masina ai vedea k nu e asa stralucita cum crezi tu...
|
Skilodu degeaba incerc eu sa te conving ca sunt ca tu tot pe a ta o tii... si da,e ok masina lui braescu :) dar a lui anania e ceva ;)
|
n-am zis sa adoptati nimik...intelegi?? faza e k dak vrei cu adevarat sa ai masina klumea...tre sa investesti bani in ea...ceea ce la roman chiar nu prea a prins .... intelegi???
Quote:
|
Quote:
|
si sincer iti zic eu mai vlade.... Subarul ala al lui Razvan Anania.... are doar tunning la motor...exteriorul e intact asa cum e de fabrica...pe cand Golfu' lui Braescu ... e mult chiar si peste multe masini frumoase de aici din buc....asa k mai intereseaza-te putin...si dupa...mai vb despre masini ok??? ciao :D
Quote:
|
Hai sa-ti zic o chestie k vad k nu prea te-ai interesat.... Deci... Un Subaru Impreza WRS STI k al lor...are stoc 300 de cai...faza e k Razva si-a cipuit motorul cu doar 50 bhp si blow-up valve.... iti zic sigur k am vb cu el + k i-a schimbat complet evacuarea cap coada...si al lui Bogdan...nu are modificari la motor...so... crede-ma k stiu ce vb...si eu m-am luat de unii k vb ei de masini tunate in roman si nici nu stiu kre sunt alea...ma intelegi???
Quote:
|
3 Attachment(s)
Si eu aici...tot de prin Roman :) ...cu "ceva" modificari....
|
Quote:
De ex in Anglia majoritatea masinilor tunate nu au nimic la exterior deact jante si o vopsea noua , in rest nimic , crede-ma pe cuvant. Am unu care sta la 2 strazi de mine , are un golf 2 , nu are absolut nimic la exterior , nimic , doar jante atat , si are 540bhp . :| am vazut alte Ford Sierra de 600bhp , si la fel , stock la exterior , am vazut subaru wrx din 99'' la fel , nimic la exterior , dar avea 430bhp sub capota . tuningul nu inseamna numai ESTETIC. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning