Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti.html)
-   -   Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin Onesti (https://forum.4tuning.ro/438-onesti/43895-masinile-userilor-onesti-masini-tunate-stilate-aranjate-onesti.html)

Andrey_FL 09-01-08 13:13

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

6 Attachment(s)
am si eu poze...sunt frumoase sportivele

Andrey_FL 09-01-08 17:44

Re: Masinile userilor din onesti + masini tunate, stilate, aranjate.......de prin One

5 Attachment(s)
ceva de la mine...va trebuie Nokia Player

Wish 10-01-08 17:04

4 Attachment(s)
Hmm... ce tanjesc si eu dupa Sportul meu...

Asta e masina mea. Incetul cu incetul, vreau sa-i fac modificari exterioare. Incep insa cu interiorul. Milotec face elemente de tuning exterior pentru Skoda, in schimb preturile sunt cam piperate... Am cumparat o cotiera asemanatoare cu cea OEM. :pistoles:

Andrey_FL 10-01-08 17:57

Quote:

Originally Posted by Wish (Post 1285670)
Asta e masina mea. Incetul cu incetul, vreau sa-i fac modificari exterioare. Incep insa cu interiorul. Milotec face elemente de tuning exterior pentru Skoda, in schimb preturile sunt cam piperate... Am cumparat o cotiera asemanatoare cu cea OEM. :pistoles:

dak vrei iti aduc eu tot ce vrei pentru ea...de la scaune , exterior , evacuari , faruri.......vb la intalniri dak vrei si dak vii

Wish 10-01-08 17:58

OK. Trebuie neaparat sa ne intalnim. Mai aduc pe cineva cu o Ibiza neagra...

Andrey_FL 10-01-08 18:32

in curand o sa mai aduc un prieten printre noi...are un Mondeo din 2001 , Un kia Sportage , un Pathfinder 2007 , si un mondeo 2007....
la Kia si Pathfinder si Mondeo din 2007 se va face doar o modificare...adik 2 ecrane in tetierele lor si pus alt "casetofon" , la fiecare
La mondeo din 2001 de asemenea se vot pune 4 monitoare . un playstation . casti pentru a nu deranja soferul in timp ce cei din spate...alte jante...body kit , vopsea si restul pe parcurs(va fi gata prin vara cu totul)

Cele 10 monitoare deja au fost comandate...

TheFasterMan 10-01-08 20:45

tu zici de Padure??

CiprianGTG 10-01-08 20:56

kia nu s-a rasturnat cand venea din germania?
apropo vreau si eu 2 scaune

Andrey_FL 11-01-08 13:08

Quote:

Originally Posted by TheFasterMan (Post 1286142)
tu zici de Padure??

da

Quote:

Originally Posted by CiprianGTG (Post 1286191)
kia nu s-a rasturnat cand venea din germania?
apropo vreau si eu 2 scaune

Kia e acum in service...
ce scaune vrei?...eu le aduc din afara....

CiprianGTG 11-01-08 22:18

3 Attachment(s)
in Slanic cls 63 amg...

Andrey_FL 11-01-08 22:35

5 Attachment(s)
frumos...ca sa raman la mercedes..pun si eu poze cu un S320 CDI

TheFasterMan 11-01-08 22:37

sa puna cineva poze cu r8-ul albastru

Andrey_FL 11-01-08 22:41

7 Attachment(s)
erau si cu o pagina in urma.....dar....
Proprietar e nea cu TV din onesti....I.ncu

TheFasterMan 11-01-08 22:44

aaaa da...asta e....aici pare cam jegos si cand l`am vazut astazi stralucea:D

Andrey_FL 12-01-08 11:29

14 Attachment(s)
prin Onesti..............
Clio
Lancer
Stylo
Passat

All times are GMT +2. The time now is 05:17.

- Copyright 2026 4Tuning