![]() |
Re: Radare - zone de amplasare si anunturi
Quote:
|
Azi radare pe A3 si pe Observator .
|
Am prins azi langa OMV Marasti, Observator si la Colina.
|
zilele trecute erau pe calea turzi la mijloc in statie... in plina zi ..deci nu se sta doar seara
|
M-au prins vineri cu 132km/h inainte de Sibiu intre satul Salistea si Sacel.De cand stau astia in afara localitatii?:shock: M-au pescuit din coloana probabil eram singurul cu NR de CJ. M-a oprit dupa urmatorul sat un alt echipaj si mi-au facut proces verbal pe care am refuzat sa il semnez. Parca citisem undeva ca agentul care face inregistrarea trebuie sa iti si intocmeasca procesul verbal, dar nu mai stiu exact. Daca stiti ceva rog reply.
Duminica la intoarcere erau undeva inainte de Sebes exact dupa o colina ( stiti cum e drumul, nu se vede in fata, tot afara din localitate:evil:) si am scapat pt ca aveau alt "client". Din pacate nici un alt "coleg" de trafic nu s-a sinchisit sa faca semn cu toate ca era destul de agomerat drumul. Asta e:sad: |
Si eu am venit aseara tot dinspre Sibiu si am observat ca erau o gramada...de multe ori era sa calc pe bec:evil:ce naiba e cu astia?de cand au rasarit atatia?
Totusi daca te prind ca ai depasit viteza si nu te opresc aia inseamna ca ai scapat sau te poti astepta la ceva surprize peste ceva timp? |
Quote:
Quote:
|
In noaptea asta plec la mare, pe valea prahovei (cluj-brasov-ploiesti-urziceni-constanta) Nu stiti mai exista ceva radare fixe pe ruta aceasta? Din cate stiu eu dupa valea prahovei pana pe la ploiesti sunt au mai ramas radarele.
STie cineva? va rog urgent ca in 2 ore am plecat. |
Un pic cam tarziu dar poate intereseaza pe altii pe viitor: Nu stiu exact care sunt camerele functionale de pe Valea Prahovei, dar stiu sigur ca un amic a primit de o saptamana prin posta amenda de la radar camera fixa din Sinaia (zona cu limita de 70 parca). Ah, si nu vin dupa 6 luni, cam dupa 2 saptamani a primit amenda acasa.
Daca stie exact cineva care sunt camerele fixe ramase functionale ar fi o informatie utila! |
Quote:
|
o intrebare de baraj....stie cineva....iau si din spate camerele, pe cei de pe cealalta parte?
|
reformulez ca vorbesc prostii:lol: ma refeream la radarele mobile (MCV) daca prind si pe cei de pe celalalt sens din spate...
|
o ramas nefurate camerele fixe?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |