![]() |
Re: Inferno MotorSport Ploiesti
Deci azi am mutat ursu pe rotiile lui,merge fratiiiiiiiiiilorrrr.jakale o sa ies direct de-a latuu ba din curte de la remus.
|
brava boss....chiar ma bucur pt tine.........pregatim stikerul.?........
|
Nu cred ca mai pleaca de-a latu ca imi e cam mila de jantele astea noi.................:D
Pregatitzi si stickerul,o sa va anunt eu cand ies cu el pe la rond sau la sala.eu duminica luni sper sa ies cu el pe poarta la remus,dar mai am de facut ceva la el....toba si alte chestii |
tradezi NSL-u"........???:))
|
e tradat de mult nsl`ul...:))) deci boss...pune`o de`a latu draq!!! :)) king of drift maaa
|
cu regret anunt ca tata nu a vrut in inferno asa ca un urs a evadat:))
|
hai sa il tranchilizam frate,si daca tot adormim namila sa ii face o examinare mai a`la carte
aciliea sha la inferno motorspart este multe ursi domne,si e frumoas in haita domnie |
facem gradina zoo ce draq ... :)) intrebati`l pe ssp`u cum sta treba cu ursu :D:)) el il poza aseara pe la cota :))
|
De-a latu a fost fratilorr
|
chiar ca a fost....te descurci f. bine ..serios........
oricum super tare faza cu volanu......... |
Foarte Bine...Foarte Bine..Felicitari Cobra!!Te descurci Minunat!
|
bv bav....frumos....rosie sa nu te deochi panarama :)
|
Quote:
ce pret au jantele?......:lol: |
Ba parasolaru ala cu ninferno motor sport power by CATRNEL unde e ma?Nu vrei sa iti mai indeplinesti visul tau de a avea gasca mare/haita/turma de ursi?Vrea si Fane de la Garaj...mai trb sa il corupi pe Panciu.
|
LISTA ACTUALIZATA INFERNO MOTORSPORT
Activi: Dragosh (CatRaneL) VW Golf III Jakal Bmw e30 324 D Bmw E34 - 520i Bmw e30 325i Andrei PGV BMW e30 – 325ix Inactivitate: Vlad -OKIO Pontiac FireFly Roxana Opel Tigra Emil ELF Fiat Stilo Coupe Taraiebuca (Grasu) Renault Clio Vali Peugeot 307 Razvan VEN Opel Vectra B Andrei HRZ Opel Vectra B Florin HIT Fiat Punto Sporting EXCLUSI DIN CLUB Adrian (Adi) Bmw 316 Compact Ionut Fiat Brava Leo ex.Dacia Nova GT URMATOARELE STIKERE DE SAPTAMANA VIITOARE: CobraArt BMW 325i e30 Fane BMW 320i e30 Nae BMW 320I 24v Membri Activi..sunt cei care sunt prezenti la Intalnirile "Nocturne".Membri Inactivi nu au Participat decat la Intalniri Inferno Ploiesti si Nu sunt Prezenti la Intalnirile Neoficiale ale clubului, sau nu au Participat pana acum la ..... Unele Intalniri , Din Diferite Motive! Membri Inactivi in Curs de 3 Saptamani Vor Fi Trecuti la SIMPATIZANTI Inferno Motor Sport PLOIESTI!Categoria Simpatizanti Prevede si o Taxa Lunara de Club In Valoare de 30 Ron!!! Neplata taxei Lunare Duce la ... Eliminarea Din Club!!!.A venit Sezonul de Iarna..In Curand Zapada...Inactivitatea se Poate Transforma In activitate!Toti stiti Cum...Mai aveti o Sansa! NU VREAU SA AUD MOTIVE PRECUM...NU MA LASA MAMA, MI-A SPALAT MAMA ADIDASI SI NU AM PUTUT IESI DIN CASA, E MASINA LU`TATA!!! Fiecare isi stie problemele..eu nu vreau sa le aflu pe ale Voastre!!! Anunt de acum ca sunt unele persoane care vor primi exceptii...ex: Suspendarea Permisului de conducere este un motiv intemeiat!! Cine are o problema...e Liber sa dezlipeasca (Stikerul sau Parasolarul Inferno motorsport) SA VA READUC AMINTE...TOATE DECIZILE LUATE AU FOST FARA INFLUENTA COMENTARII LEGATE DE ACESTE DECIZII...PE PRIVAT!!! Pana atunci...SANATATE LA PASARELE!! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning