![]() |
Re: Pro Street tuning Baia Mare
1 Attachment(s)
Quote:
scuza-ma ca intervin , dar bara asta nu seamana cam prea mult cu cea de pe Golf-ul ARI din Pitesti ? cel portocaliu cu negru ? poza edificatoare mai jos ... |
Faptul ca are acele lamele in prizele de aer , nu inseamna ca va fi la fel, sa vedem cind va fi gata.
|
4 Attachment(s)
scuze ca intervin eu sunt sandu titularul golfului 5
sa iti prezint ceea ce vreau sa iasa din acest golf in prima faza prezint proiect fatza cu imbinarea lamelelor de la noul scirocco a mie asa imi place.....iar daca stam sa ne uitam cine ce bara are iti arat sute de bari identice pe mk4 cum imi arati tu mie ala pe golfu 4 ..daca cineva are colectie de poze cu toate mk-urile eu am si la mk4 70% are bara aceea doar ca acolo mai ascunde si un intercooler marit si furtunele de vigoare iar la r gti asa e kitul ...iar stilul acesta nu prea il prinzi pe net pe fiecare masina :) si ulterior imi editez postul uitandu-ma mai atent nici nu pute bara lui fata cu ceea ce vrea sa iasa al meu doarca are 2 lamele el aia nu e o inovatie e o copie ceea ce facem si noi la fel...copiem ...ca nu suntem noi einstein sa inventam in asa vremuri scurte..... |
frumos... domnule sandu.. asteptam rezultatul final..sigur va iesi asa cum vrei tu
|
Quote:
thx man ....fain imi place combinatia asta cu cele 2 |
5 Attachment(s)
model in lucru
|
sall remus, am o intrebare,ai timp sa-mi faci niste pleoape pt un f15.mia spus un preten de tine ca lucrezi foarte bine si de aia apelez la tine,iti pun si o poza cum as vrea sa fie http://i49.tinypic.com/2cxyvfc.jpg e scuterul lui tuner_cata, si daca ai putea sami faci saptamana asta care vine ca mie desfacuta carena ,mi pregatita ,am luat si farurile jos,si un pret.
|
mai remi mai nu m-ai anuntat ca ai pus poze noi :)
|
Bara fata arata bine, dar capota asa va ramane?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
poze afara
|
Lemnele acelea raman in spoiler ?:D sau asta e doar matrita?
|
Quote:
Scuze ca mi-am permis sa raspund in locul lui Remus! PS: arata foarte bine lucrarea! Spor in continuare! |
Quote:
|
10 Attachment(s)
golf 5 fata gata
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:12. |
- Copyright 2026 4Tuning