![]() |
Re: '94 - Integra DC2 -
Quote:
|
vroiam sa spun de la primele poze ca daca a intrat apa e praf motorul... dar se pare ca te-ai convins singur...
pacat... mare pacat , sincer imi pare extrem de rau. :( si daca e indoit si sorbul e posibil si cuzineti, arbore, si restul. dar chiuloasa mai buna de ceva? Bafta. imi pare rau ca zic in momentul asta ar nu ma uita cu amortizoarele :D |
Quote:
Chiuloasa e intacta, trebuie sa o verific sa vad daca e plana. Acum astept sa vedem ce masina o sa fie urmatoarea ca sa imi pot face planul. Dar la cum merge piata de masini am sa mai astept un pic :D |
de hid-uri te-ai uitat? ce model de lampa e?
|
Quote:
|
Quote:
|
nsx nsx :p
|
CRX am avut in plan dar avand in vedere ca mai am ceva din piese care as vrea sa le folosesc la urmatorul proiect, a cazut pt ca nu prea sunt compatibile.
NSX nu ma prea incanta ca si un daily driver :-P si la 3L taxa de drum este de 1200€ pe an :!: Mai raman doua variante la alegere, acum am sa vad care o aleg. M-am uitat si la alte marci, dar nu pot pleca de la Honda 8) De exemplu 2.5 GTS t R33 la 6k, evo V cam la aceeasi bani dar nu ma tenteaza. |
cu franele ? ai stabilit un pret ?
|
Quote:
|
vrea cu tot cu fuzete , iti spun eu ;)
|
Quote:
|
baa sacalilor :D
si eu vreau 2 chestii de la Yula dar mai intai sa vad ce face ca pana la urma mi-as dori mai mult sa le poata folosi el decat sa sar sa i le iau eu ;) |
Quote:
Chestia e ca toata lumea vrea exact ce nu vreau sa vand :rolleyes2 (jenti, suspensie, evacuare, intake astea nu sunt de vanzare inca!!) |
pariu ca pe jante e bataia cea mai mare...
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:10. |
- Copyright 2026 4Tuning