![]() |
Re: Respiro
Un cuplu mergea cu masina pe un drum de tara fara sa-si spuna un cuvant. O discutie anterioara se transformase in cearta si niciunul dintre ei nu voia sa se dea batut. Trecand prin dreptul unui grajd cu magari, capre si porci, sotul intreaba sarcastic: - Neamuri de-ale tale? - Da, raspunde femeia, socri si cumnati
|
|
|
=))))) chiar ziceam de el ca nu e:((
|
trafy la filmuletzu cu aro 4*4 primu aro cel nergu cu troliu si prelata zici ca e hummer h1 chiar e belea
|
Quote:
|
bhai radu ce tare e filmu cu mosu:))=))=))) nu mai pot de ras:))=))) ...:))=))))))))))))) al dreq de mos...vorbeste porcos:))=)))
|
O romanca, la produs in Italia, este acostata noaptea de un client.
El: - Cat e scurtu'? Ea: - 50 Euro. O baga in masina, ii da banii si isi face treaba. A doua noapte, figura se repeta... a treia noapte la fel... In a patra noapte... fata se uita la el si il intreaba: - Auzi ma, da tu de unde esti ca parca te cunosc? El: - Din Romania. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! De unde din Romania? El: - Din Letcani. Ea: - Ce coincidenta, si eu la fel! EL: - Coincidenta pa ma-ta... Mi-a dat tactu' 500 de euro pentru tine, dar mi-a zis sa nu ti-i dau toti odata, ca-i cheltui ================================================== ================ Un sofer mergand pe drum cu masina intalneste pe marginea drumului o femeie cu o canistra in mana. Omul se opreste si o ia. -Ce aveti in canistra? -Benzina. -Pentru ce-ti trebuie benzina daca mergi pe jos? -Lasa ca va stiu eu pe voi, cum intram in padure cum se termina benzina |
3 Attachment(s)
E tuning sau kitch ?
atentie la caini :) |
vezi ... te`a pus dracu sa`i lipesti pe capota un buldog :) ... bine k nu aveai desenat un TIR pe capota ... k atunci era mai rau :lol:
|
nu ca acuma il dau jos si desenez un lup alb:))) numai ala fu de vina
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=kbqhY...eature=related
crek e coleg cu Raiman |
|