![]() |
Jantele imi plac, insa neoanele nu m-au impresionat prea mult. Poate lasata putin din suspensie ar arata si mai bine.
|
pai cam asta ar fi problema ...
|
nu fiti rai e belea 8)
|
masina este in continua transformare, asteptam sa vedem pe ea si primul sistem audio adevarat din bacau, singurul sistem audio facut de profesionisti, cu scule profesionale pe care il stiu prin zona.
poate ne spune proprietarul ceva mai multe detalii, nu-mi permit sa vorbesc in numele lui... |
misto masinutza. sa o stapanesti sanatos. :D
|
vsa
mersi mult celor la care le place!!!Aleks stie ca i-am spus ce vreau sa pun pe ea la primavara!!e vorba de ceva muzica,dvd,oricum sper sa am bani sa pot pune tot ce vreau!!!oricum nu pun nimic improvizat sau jumatati de masura!!!pun doar ce e mai bun,altfel nu merge :shock:
|
pai spor la strans bani atunci :)
O sa fie tare. Organizam petreceri cu masina ta :D |
stapanul unui b.m.w. 150 cv & opel 150cv
dragutza masina,sa ai grija de ea si sa o stapanesti sanatos :D
|
Frumos facuta. Daca ai putea sa o lasi ceva mai jos ar fi super. Spor in tot ce ti-ai propus. Sa iasa perfect.
|
Frumos facuta. Daca ai putea sa o lasi ceva mai jos ar fi super. Spor in tot ce ti-ai propus. Sa iasa perfect.
|
vsa- dar la motor ai ceva facut????????
|
vsa
pai nu am facut nimic inca la motor din trei mari motive!!!
1)mai am de pus muzica 2)la noi in tara imi e frica sa umblu la motor si as prefera sa string bani sa o duc in germania sau grecia!!! 3)cind am vrut sa pun cite ceva am primit tot felul de sugestii da la diferite firme de tunning dar fiecare imi spunea altceva despre calitatea si performanta produselor!!!NU STIU CE SA MAI CRED!!! :shock: |
vsa
Oricum multumesc inca o data la toti care apreciaza ce am facut!!!!
|
Grecia ? :shock: sunt asa tari aia in renault
Ce tuning motor ... pai pt ceva serios nu prea ai la noi (ca sa nu vorbim de costuri) ... si sa-ti pui chip, tobe, si filtru .... nu se merita ... dai bani ca sa zici si tu ca ti-ai facut tuning la motor cand de fapt ai vreo 10 cai in plus. |
vsa
Nu stiu daca grecii sunt meseriasi in laguna dar vara asta m-am imbolnavit la ce am vazut acolo in materie de tunning!!! :shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning