![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
si eu am avut rich bike. schimbam cuvetii, axul pedalier si angrenajele o data pe saptamana, hai doua.
|
Quote:
|
Quote:
|
mihai roberto sunt interesat e bicicletele alea....dak nu le`ai dat pana akm....add gabi1294 sau 0765005132 ....poate iese ceva....bafta..
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
numai zice nimeni nimic pe aici ?:D
eu am cazut grav sambata seara si m-am ales cu o frumoasa entorsa la genunchi . si 1 saptamana de stat acasa \:d/ |
Quote:
Pai e linişte.. ne pregătim bicicletele, eu unul īn weekend īmi fac pana şi mai fac nişte trasee. Eu īncă mai aştept noii pasionaţi, dar văd că nimeni nu mai are poftă. |
Eu imi caut vopsitor ! Dar nu se incumeta nimeni sa mi-o faca! :(
|
daca erai in botosani
ti o faceam eu |
se poate pune janta de trial pe butuc normal? .aia de trial e mai lata..eventual fac o poza cu ce am daca vreti
|
Unde gasesc decapant? am cautat azi , dar nu am gasit!
Am dat furca jos ca sa imi fie mai usor de pregatit , coronita de jos era sparta in bucati :(. |
pentru ce vrei sa il folosesti?
|
aleyx_oltcit, depinde ce intelegi prin normal. daca e dinala de 20lei.. nu iti recomand. se poate monta dar daca vrei sa faci trial, mai mult de 2zile nu te tine. in functie de numarul de spite, iti dai seama daca se potriveste sau nu. o roata poate avea 32 sau 36 spite. te uiti daca butucul are acelasi numar de gauri ca si cercul.
cu decapant se inlatura rapid vopseaua de pe metal, beton, lemn si sticla. banuiesc ca doreste sa revopseasca furca. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:57. |
- Copyright 2026 4Tuning