![]() |
Re: E36 - coupe SXL
Poza 2 îmi place.
Felicitări pentru pasiunea ce dai dovadă ! |
Arata bine rau de tot din toate unghiurile , cat despre vopsea nu stiu cum arata pe viu de vrei sa il vopsesti.
O masina cum multi ar vrea sa aiba. Felicitari! |
8 Attachment(s)
multumesc din suflet..... am multe motive pentru care trebuie sa o revopsesc...va fi mult de munca la aceasta masina , pentru ca trebuie cojita la tabla !!!
atasez poze din timpul demontarii ! |
foarte frumos suportul pentru ceasuri aditionale. spor la treaba.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Va doresc tuturor un an nou mai bun ca acesta ! |
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
a fost vopsita de 3 ori dar niciodata nu a vazut nimeni rugina de la aripi ...( pt ca veneau montate pragurile de m peste... tipic romanesc) Dan si-a dat seama de faptul ca are rugina multa pe interior si asta pt k a sesizat foarte clar ca pe exteriorul aripii exista puncte de rugina, ea fiind acoperita cu vopsea... a dat aripa jos...si a constatat ceva foarte dubios si rusinos...Rugina .... Singurul lucru ce ma bucura este faptul ca doar la aceste 2 aripi exista rugina in rest caroseria este curata... |
poti sa fi bucuros ca ai scapat numa cu atata rugina:D, la mine cand am dat jos aripile..era prapad si la prag si sub mocheta nici nu mai zic:))
de as fi avut si eu numa atata rugina probabil deja era gata si masina mea:)). oricum bafta in continuare cu masina!! :-) |
3 Attachment(s)
ideea este alta , a fost verificata la sange... nu mai are rugina nicaieri...
am avut timp sa ma deplasez pana la Campulung ieri sa vad si eu masina , dupa ce au fost montate flansele excentrice si bratele de camber am putut vedea cum o sa stea masina atunci cand va fi blana jos...' va atasez niste poze !!! mentionez ca pe spate este doar la jumatate... si pe fata se opreste in contraaripa ! |
Mașina va mai fi daily ?
|
Quote:
de ce intrebi ? |
Salut!Iti urez bafta in continuare o sa fie ceva de munca.
Am o intrebare in postul #501 poza cu cele 3 palete ma intereseaza daca a3-a culoarea (cea mai deschisa) este candy sau ceva normal eventual si codul sau de la ce este te rog. Multumesc ! |
Quote:
|
Salutare !
Ce se mai aude de masina ? Nu e gata ? |
Quote:
nu este un cod de culoare personalizat , doar ca trebuie sa vb cu cineva ce are standul de vopsea Carizzma. Quote:
Quote:
Intenionez sa imbrac scaunele si banchetele .......dar inca nu stiu daca voi mai avea fonduri..probabil ca va ramane pentru anul 2017... In rest... cu fotografiile am lasat-o balta.... vor exista fotografii la primul eveniment unde va participa.... (M-AM SATURAT DE TARANI CARE COMENTEAZA PE LA COLTURI SI EI NU FAC ABSOLUT NIMIC , STAU SI PIERD TIMPUL PE INTERNET....EU FIIND UN OM CARE DOARME MAXIM 7 ORE PE NOAPTE SI IN REST MUNCESTE ) Va salut pe toti cu respect ! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning