Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - coupe SXL (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/407164-e36-coupe-sxl.html)

Sparkle_81 21-12-15 09:42

Re: E36 - coupe SXL

Poza 2 îmi place.

Felicitări pentru pasiunea ce dai dovadă !

Marian06tzw 23-12-15 21:09

Arata bine rau de tot din toate unghiurile , cat despre vopsea nu stiu cum arata pe viu de vrei sa il vopsesti.
O masina cum multi ar vrea sa aiba.
Felicitari!

Marian_nebunu 24-12-15 10:21

8 Attachment(s)
multumesc din suflet..... am multe motive pentru care trebuie sa o revopsesc...va fi mult de munca la aceasta masina , pentru ca trebuie cojita la tabla !!!
atasez poze din timpul demontarii !

daman 29-12-15 12:11

foarte frumos suportul pentru ceasuri aditionale. spor la treaba.

Marian_nebunu 30-12-15 08:11

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by daman (Post 5829364)
foarte frumos suportul pentru ceasuri aditionale. spor la treaba.

multumesc din suflet !

Va doresc tuturor un an nou mai bun ca acesta !

lalyus 06-01-16 16:36

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5829457)
multumesc din suflet !

Va doresc tuturor un an nou mai bun ca acesta !

La multi ani si tie, masina e bomba :D.

Marian_nebunu 14-01-16 07:35

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lalyus (Post 5830073)
La multi ani si tie, masina e bomba :D.

Are o bomba la praguri....
a fost vopsita de 3 ori dar niciodata nu a vazut nimeni rugina de la aripi ...( pt ca veneau montate pragurile de m peste... tipic romanesc)
Dan si-a dat seama de faptul ca are rugina multa pe interior si asta pt k a sesizat foarte clar ca pe exteriorul aripii exista puncte de rugina, ea fiind acoperita cu vopsea...
a dat aripa jos...si a constatat ceva foarte dubios si rusinos...Rugina ....
Singurul lucru ce ma bucura este faptul ca doar la aceste 2 aripi exista rugina in rest caroseria este curata...

kingkahn 14-01-16 10:46

poti sa fi bucuros ca ai scapat numa cu atata rugina:D, la mine cand am dat jos aripile..era prapad si la prag si sub mocheta nici nu mai zic:))
de as fi avut si eu numa atata rugina probabil deja era gata si masina mea:)). oricum bafta in continuare cu masina!! :-)

Marian_nebunu 16-01-16 09:08

3 Attachment(s)
ideea este alta , a fost verificata la sange... nu mai are rugina nicaieri...

am avut timp sa ma deplasez pana la Campulung ieri sa vad si eu masina , dupa ce au fost montate flansele excentrice si bratele de camber am putut vedea cum o sa stea masina atunci cand va fi blana jos...'

va atasez niste poze !!!

mentionez ca pe spate este doar la jumatate...

si pe fata se opreste in contraaripa !

Sparkle_81 16-01-16 20:21

Mașina va mai fi daily ?

Marian_nebunu 17-01-16 10:09

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 5831272)
Mașina va mai fi daily ?

nici un caz...eu merg cu ea doar in weekend :D
de ce intrebi ?

DT"M" 13-03-16 12:54

Salut!Iti urez bafta in continuare o sa fie ceva de munca.
Am o intrebare in postul #501 poza cu cele 3 palete ma intereseaza daca a3-a culoarea (cea mai deschisa) este candy sau ceva normal eventual si codul sau de la ce este te rog.
Multumesc !

Sparkle_81 13-03-16 18:58

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 5831303)
nici un caz...eu merg cu ea doar in weekend :D
de ce intrebi ?

Din prizma modificărilor.

B-53-SDP 29-03-16 07:56

Salutare !

Ce se mai aude de masina ? Nu e gata ?

Marian_nebunu 30-03-16 15:15

Quote:

Originally Posted by DT"M" (Post 5836537)
Salut!Iti urez bafta in continuare o sa fie ceva de munca.
Am o intrebare in postul #501 poza cu cele 3 palete ma intereseaza daca a3-a culoarea (cea mai deschisa) este candy sau ceva normal eventual si codul sau de la ce este te rog.
Multumesc !

Cea mai deschisa este Candy Red Carizzma paint...
nu este un cod de culoare personalizat , doar ca trebuie sa vb cu cineva ce are standul de vopsea Carizzma.

Quote:

Originally Posted by Sparkle_81 (Post 5836598)
Din prizma modificărilor.

Nu mai circula zi de zi de 2 ani.... modificarile pe care le are in acest moment chiar nu sunt de zi cu zi ( sigur ti-ai dat seama si tu de treaba asta ) insa intentionez sa o menajez cat pot eu de mult... avem un oras de cacat (Avand in vedere , gropi linii de tramvai ..etc)..dar ne conformam

Quote:

Originally Posted by B-53-SDP (Post 5837846)
Salutare !

Ce se mai aude de masina ? Nu e gata ?

Salut , la masina in acest moment se lucreaza....este demontata in totalitate ... am achizitionat aripi noi Bmw , capota noua Bmw , praguri de m in x , bara fata (am inlocuit bara veche pt k ca a avut un eveniment in ziua cand am plecat la fest si s-a deplasat putin intr-o parte (iar eu nu vreau sa o repar) am mai achizitionat pompa servo noua de la Bmw , am achizitionat toate chederele de caroserie noi (Bmw) se incearca o reparatie la trapa (nu mai culiseaza in sus) si pot sa mai spun ca am in prezent 2 seturi(jante de strada ) si unul mai aparte...care isi va face aparitia la momentul oportun !
Intenionez sa imbrac scaunele si banchetele .......dar inca nu stiu daca voi mai avea fonduri..probabil ca va ramane pentru anul 2017...
In rest... cu fotografiile am lasat-o balta.... vor exista fotografii la primul eveniment unde va participa.... (M-AM SATURAT DE TARANI CARE COMENTEAZA PE LA COLTURI SI EI NU FAC ABSOLUT NIMIC , STAU SI PIERD TIMPUL PE INTERNET....EU FIIND UN OM CARE DOARME MAXIM 7 ORE PE NOAPTE SI IN REST MUNCESTE )
Va salut pe toti cu respect !

All times are GMT +2. The time now is 17:04.

- Copyright 2026 4Tuning