![]() |
Re: Constanta - Accidente
frate ei au incercat sa faca ceva frumos in memoria celor 3 tineri, de ce nu poti sa intelegi lucrul asta...nu au facut asta ca sa se dea in spectacol sau alte minunatii...
|
sunt sigur, atunci sa imi rezerv o pereche de cauciucuri pentru fiecare inmormantare ... just in case ! mai propun sa facem o pista de curse exact pe strada cu cimitirul..poate poate...ne intrecem cu dricul. Nu mai continui subiectul...parerea mea a fost spusa..Dumnezeu sa-i ierte.
|
bai frate da tu esti criminal rau de tot....vad ca tot timpu spui D-zeu sa-i odihneasca...da tu esti ala care nu-i lasa sa se odihneasca si te iei de toate alea pe aici
|
si vad aici ca tot timpul apare cate unu care sa se ia de alti... sa acuze parintii..sa-i acuze pe copii aia de teribilism...sa acuze lumea care a incercat sa faca ceva frumos in amintirea lor...si porma sa zica D-zeu sa-i odihneasca...asta e chiar ridicol...fratilor daca aveti ceva de spus si de acuzat pe cineva faceti-o fata in fata sau pe privat nu aici...si lasati odata copii aia sa se odihneasca nu mai dati atat cu presupusu
|
de ce nu va duceti sa donati piele si sange pentru Paul daca tot vreti sa faceti un bine..in loc sa va certati pe aici si sa aruncati cu vorbe...macar asta ati putea face...
|
de la ce am zis..la ce am ajuns...mai RIP...sper ca nu scrii post dupa post numai de dragul ratingului, eu nici macar nu ii cunosteam pe saracii copii, doar cu gociman ce am mai vorbit pe cafedelmar in legatura cu colegiumul. Si sunt sigur ca 1/3 din cei ce au fost prezenti la inmormantare nici macar nu ii cunosteau pe ei, poate chiar mai mult. A fost o inmormantare transformata intr-o "petrecere", a fost o inmormantare transformata intr-o intalnire..un prilej sa mai spargi seminte cu prietenii.
|
nu stiu cum sa iti spun RIP dar subscriu celor spuse de cel dinainte....eu inteleg ce vrei sa spui ca au incercat sa faca ceva frumos....dar mai cred ca parintilor si celor apropiati care erau acolo nu le-a picat tocmai bine asta si sa li se mai aduca aminte inca o data felul in care au murit...dintr-un act de teribilism sau ce o fi fost...adica cred ca daca eram in locul lor ma simteam cu cutitu infipt in rana...nu te supara RIP...dar poate ca nu era tocmai locul potrivit unui asemena gest....se putea face separat o adunare in portu tomis si sa faca fiecare cum credea separat de ceilalti care poate nu inteleg acest "fenomen" al impatimitilor auto...cam atat...numai bine
|
da frate asa e cum zici tu...vad ca tu tot pe a ta o ti....posibil ca unii dintre ei sa nu ai cunoasca dar asta nu inseamna ca au venit la petrecere acolo...in fine nu mai conteaza..tu le sti pe ale tale
|
intradevar X-man se putea face si asa cum zici tu....dar asa sa intamplat sa fie...asa au crezut unii ca e bine...asta nu e motiv sa ne certam noi aici...asa a fost sa fie..1000 de vorbe nu mai fac acum 2 bani...si nimic din ce zicem noi aici nu o sa-i mai aduca pe cei 3 inapoi
|
si mie unul mi se pare normal ..
explicati`mi si mie .. daca un soldat moare.. la inmormantare se trage cu arma .. nu ? |
argenti frate lasa-i ca nu vezi ca nu ai cu cine sa te intelegi...ei tot cu ale lor sunt
|
da wa.. dar nu`i frumos !
|
stiu frate asta am incercat si eu sa le explic...da nu vor sa inteleaga...imi zic mie ca eu postez aici pentru rating auzi la ei
|
eu zic sa incetati toti ca altfel inchidem acest topic , deja devine messenger pt multi din cate vad asa ca terminati , daca vreti sa mai discutati despre acel accident ok dar eu zic mai bine sa o lasati asa , discutati mai bine de donatii pt acel baiat piele , sange si rugaciuni.
|
YZF deci citeste si tu ce le-am zis eu mai sus...eu asta am incercat si ei au luato cu vrajeli
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:56. |
- Copyright 2026 4Tuning