![]() |
Re: Dacii Speciale
Quote:
Daca esti tu BMW-FAN nu inseamna ca Daciile alea nu franeaza...ce usor e sa dai din taste ca sa pari mai "dotat in frane".... Macar ei au ceva, tu n-ai nimic (sau tii secret) si tot tu razi (o stii pe-aia cu ciobu'?) PS: zi-mi ca ai Logan :!: :?: |
macar sa ai atatea cunostinte de mecanica pe cat au investit acele persoane intr'o banala dacie cum zici tu...asa e tu cu masina straina hop la service "nenea un chip ceva??" lasa sa avem noi dacie sa oprim in primu stalp cat costa un bmw imi fac avion din dacie asta doar sa fac in ciuda la persoane ca voi....si sa nu zici ca tot dacie este majoritatea se refera la capitolul confort nici o problema un set de scaune si o bancheta frumoasa sa vezi ce stai in batrana dacie...
|
meio gelu o avea vreun bmw respect frate dar aici este topic de dacii asa ca nu prea ai nimerit binee oricum si eu tot dacie am si sunt mandru de ea e a mea si e si sport coupe din 84
|
Am vazut cateva Dacii foarte frumoase pe acest thread intr-adevar dar totodata am remarcat si cateva care sunt lipsite de bun gust. Sunt multi care pun niste tampenii de spoilere pe o Dacie vai si amar de ea, vreo 2-3 abtibilde si se cred mari tuneri.. o well ce sa-i faci :)
Oricum felicitari celora care au facut ceva frumos dintr-o batrana Dacie :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
sunt originale ;) Cibie
|
are cineva poza/poze cu Dacia 1300 Special?
|
si daciile sunt frumoase dupa ce sunt Tunate :D si cine nu recunoaste ca este asa inseamna ca minte :-P Respect pt posesorii de Dacia :)
|
daka ar fi unu sa vina cu o dacia sport la mine fara sa aiba nik modificat pe ea io i-as da oltcitu meu care la motor i-am schimbat tot(lam restructurat)
|
un film cu batranii :P https://www.youtube.com/watch?v=BRr5kiR18xg
|
4 Attachment(s)
dacia 1300 1976. france :mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
is dispus sa bag ceva bani in ea.. da lamuresteme si pe mine cu fuzetele si butuci de r18. te rog |
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning