![]() |
Re: Club TICO
sper k mkr pana vine iarna sa facem o intalnire in brasov, sa ne cunoastem mai bine :) vad k deja ne-am adunat kt sa facem de o intalnire :) sper sa fixam data, de preferabil un weekend..eu ash propune: 26-28 oct. 2007. e bine ?
|
quick ar fi culmea sa lipsesti...esti k un mentor pt noi :), cel putin pt mine... :)
|
1 Attachment(s)
-Nu mai descuraja omu'...:-) Este totusi mai simpla decat cea din poza ta si s-ar putea sa arate acceptabil in ideea de a mai schimba ceva la masinuta...-Daca era v-ul ala mai deschis(mare) poate era mai bine iar prizele alea ingropate chiar nu cred ca-ti fac vreun bine daca nu le faci burlane...Dar tu nu te lua dupa noi , ne roade invidia...:-P :-)
P.S. "Bayram Kayirla Bolsin" membrilor tatari-musulmani <Tico Squad>!Ptr necunoscatori,azi este sarbatoare si se mananca baclavale :D) |
ma tenteaza ideea cu brasovu ....... dar sa fac 400km ....... :) cam nasol ...... + k vin singur de aici, e mai fain drumu in coloana :)) ........ nsh,ramane de vazut
|
cipu`le ne putem intalni dk e vb...eu tu braconieru..poate ami vine si roby ... adunam de o coloana :)
|
3 Attachment(s)
am vazut deja cateva modele cu aceiasi priza si chiar mi se par dragute o sa pun ceva poza ,iar cat despre intalnire o sa trebuasca sa ne miscam (adica cat mai curand) eu zic ca pe 27-28 ar fi ok
|
cip si io cred ca vin singurul din ploiesti ... cu toate ca am mai vazut tico-uri misto prin oras .. dar n-au treaba cu asa ceva :( deci ... mie mi se pare ok si data si locul .. astept decizia finala
|
Am si eu un set de intrebari:
1.se poate depasi latimea si lungimea masinii din talon prin modificari(spoilere,praguri,aripi,usi etc) ? 2.caroseria se poate modifik si pana la ce punct(ma refer la faptul ca nu mai arata in mare parte ca cea originala) 3.se pot scoate mai in afara rotile cu ~ 3 ~5 cm ,daca da,cum? 4.se pot pune faruri si stopuri de la alte marci? 5.in ce procent este permisa cea de a doua culoare pe caroserie? 6.picturile de pe caroserie trebuiesc trecute pe talon,si in ce cantitate este permisa pe masina? 7.daca sunt realizabile toate cele de mai sus,se pot face fara a trece pe la RAR sau nu? Nu am vrut sa deschid alt tread pentru a va da motiv sa mai stati pentru o perioada si pe topicu' clubului TICO SQUAD:-) .Sper ca este permis...e o discutie in interiorul clubului nu?;) Poate daca as fi cautat gaseam raspunsurile pe undeva prin forum dar...As vrea totusi niste raspunsuri care sa ma lamureasca...:help: :-) |
deci...mai ramane in picioare intalnirea de la brasov pt weekendu 26-28 ? dk da...hai sa ne strangem... gashk :)
|
mie mi se pare ok.
|
ma bucur monele, k esti pro :) dk e sa mergem...sa se hotareasca cine mai vine
|
yo vin week-end-ul viitor adik 26-28 k nu am nici pregatire si as putea ,nici altceva in plan deci si io tot pro
|
braconieru', mad_mario si io pan acu suntem 3... kre mai vrea si e SIGUR k o sa vina mana sus :)
|
deja ma pregatesc sa aduc niste butelii de vin de aci din ardeal :) sa pregatim un show de neuitat....
|
da niste suc nu ai de prin ardeal de pe acolo ?:) ca io nu beau alcool :D abia astept sa ne vedem ... sa facem o super parada in brasov ... cu ticozaurii :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:06. |
- Copyright 2026 4Tuning