![]() |
dacia aia CHIAR e mai aerodinamica :P
|
:) pentru cei cu rds :))
* Stergetzi RAR :D |
o chestie amuzanta .... http://antimanele.sapte.ro/phun/div/...age/index.html
|
1 Attachment(s)
mi-am luat avertizoare de cutremur.da click pe imagine.
|
1 Attachment(s)
.........
|
lol ... ce aiureala
|
1 Attachment(s)
imagine dupa caseta video,scuze pt calitate.FARA ALUZII !!!!!!!!
|
De pe dc++ :lol: :lol: :lol: :lol:
cristi_ro: cum alimentez laptop-ul? direct din priza.? PAPU: da PAPU: tai mufa de la transformator belesti firele si le bagi in priza cristi_ro: pai aici zice de 12 volt PAPU: e vrajala ma daca bagi direct la priza merge mai repede cristi_ro: k cristi_ro: asteapta PAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit tampitule nu baga PAPU: baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa am glumit tampitule nu baga cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAA A IESIT FUM DIN EL CE MORTII MATII MIAI FACUT cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cristi_ro: BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA cristi_ro: ba cretinule nu era al meu dobitocule ce mortii matii ma fac acum este negru tot PAPU: ahhahahahahahahahhhhhhhhhhhhhhahahahahahahahahhaha ..)ce .. SUPER LOOOOOL |
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
<_mache-> mie mi'a baut secretara ultima juma de stcla de bere <_mache-> ce sa'i fac? <blonda> fute-o <Kefren> fute-o <K9> fute-o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: <dj_class> sal - <dj_class> cine stie sa instaleze linux? - <lingeek> loooool - <dj_class> pls spuneti - <lingeek> yo - <lingeek> si restul - <dj_class> hai mah spuneti pls - <dj_class> am linux am kitu dar nush sa instalez ca nu are exe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: <_Myth_> bai frate - <_Myth_> daca mai aud - <_Myth_> 1 cuvant - <_Myth_> despre wow - <_Myth_> sa mor daca nu arunc calculatoru p geam - <DarK-Elf> WoW e super marfa *** _Myth_ Quit (Signed off) :lol: :lol: :lol: :lol: hahahaha |
Re:
Quote:
Frate, eu cred ca tu glumesti cu replicile astea... nu ? Adica... cat de dobitoc sa fii sa faci asa ceva? :lol: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
AWD = walking on hands and feet
FWD = walking on your hands RWD = the way it was supposed to be! |
Quote:
Bai fato, dupa ce ca esti urata cu spume, mai esti si plina de tine (si la propriu, si la figurat)! Ce sa mai, esti serifa... \"tuningata\" :lol: Am langa mine o femeie SUPERBA, finalista la Miss World Romania 2005 (unde tu nu vei ajunge nici macar in public :lol:), asa ca n-ai vrea sa stii care e obsesia mea pentru tine :lol: :lol: :lol: :peace: |
muhahahahahah :lol: :lol: :lol: :lol:
flaviutza ...you sexy thing ce aveti mei cu fata asta draguta ? :? ( acuma pe bune ) |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning